Cukorka29 kérdése:
Ruha mosási pénz igénylés anglia?
Figyelt kérdés
Valaki eltudná nekem küldeni az oldalt ahol megigényelhetem? Étteremben dolgozok így van pár cuccom amit itthon kell kimossak és ismerősöm igényelte, de már nem emlékszik hol. Egy bizonyos közösségi oldal dobta ki neki és csak rá ment. Ha valaki tudja legyen szíves elküldeni a linket. Köszönöm!2016. ápr. 23. 11:08
1/6 anonim válasza:
Mi van? Mosd magad a ruhádat, mint mindenki más. Neked ingyen senki nem fogja kimosni. Vannak tisztítók, de pénzért.
2/6 A kérdező kommentje:
Mi van?? Magam mosom a ruháimat. Tanulj meg értelmezni.. A kérdés az volt honnan lehet megigényelni a mosási pénzt. Magyarországon lehet h nincs, de itt van. Ha értelmeset nem tudsz írni akkor inkább ne írj semmit..
2016. ápr. 24. 01:03
3/6 A kérdező kommentje:
Itthon kell mosni mindenképpen a ruhát, szimplán kapsz pénzt mosószerre stb...-.-" és ha már meg lehet igényelni akkor miért ne?
2016. ápr. 24. 01:05
4/6 anonim válasza:
Van olyan hogy adóvisszaigénylés, ha uniformisba kell dolgoznod és neked kell mosni azt, de csak akkor, ha bizonyos óraszámban dolgozol és/vagy adófizető vagy. Én és a férjem mindketten uniformba dolgozunk. Férjem teljes munkaidőben, én nem vagyok adófizető, mert minimálbéren vagyok csökkentett óraszámban. Ő visszaigényelheti, én nem. Kapott a munkahelyéről egy papírt, azt kellett kitöltenie, de már nem emlékszem, hogy mi volt az. Keress így rá. Ha nem megy, hívd fel a helyi citizens advice-ot nyitvatartás és ügyfélfogadási időben, akkor talán még telefonon is tudnak segíteni, ha szerencsés vagy és hajlandóak és tudnak információt adni erről telefonon. Ha nem, akkor be kell menned és megkérdezned. Jelenleg náluk önkénteskedem és tudom, hogy a mi recepciósunk van, hogy tud segíteni telefonon, de van, hogy nem, és ilyenkor be kell jönni. Bármilyen kérdésed van, ők megpróbálnak segíteni..tényleg bármi. Én nem adviser-ként dolgozom, hanem adminisztrátorként, ezért nem tudom én rá a választ. De ha elmondod nekik, hogy milyen körülményekkel akarnád igényelni, megmondják, hogy jogosult lehetsz e rá.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő köszi szépen megy a zöld.(Egyébként ez természetes h otthon kell mossam a ruhámat nem is tudom az elsőnek honnan jött h mással szeretném mosatni. Mintha olyan nehéz lenne berakni a gépbe-.-")
2016. ápr. 28. 14:57
6/6 anonim válasza:
Vicc 😂😂😂😂😂
Ok ok hogy régi a kérdés de akkor sem tudok elmenni mellette szó nélkül.
Mosásra pénz. Nem is lenne rossz, de ha már Angliában vagy akkor legalább annyira beszélj angolul hogy értelmezni is tudd amit olvastál!!
60 font után kapsz kedvezményt, ami azt jelenti hogy éves szinten 60 font megkeresett pénz után nem kell adót fizess.
Mosási pénz... 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!