Poénéibe bankkártyás fizetés. Le akarnak húzni?
Figyelt kérdés
Webshopban online bankkártyás fizetéssel szerettem volna vásárolni. A webshop szerint nem fizettem, nincs a számlájukon a pénz. A számlatörténetetemben a tranzakció ott van, az otp szerint az összeget sikeresen le emelték a számlámról. A webshop már az emailemre sem válaszol. Mit tegyek?2016. ápr. 21. 09:20
1/8 anonim válasza:
En az OTP-nel kezdenem, megprobalnam visszavonatni a tranzakciot, csatolva minden adatot (weboldal neve, tranzakcio azonositoi, idopontja, e-mailek, stb. )
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet visszavonatni. Kérdeztem.
2016. ápr. 21. 13:07
3/8 anonim válasza:
Akkor marad a webshop kitarto bombazasa e-mailekkel. Melyik volt ez a remek ceg?
4/8 anonim válasza:
Ajánlott-tértivevényes felszólítás, amiben adsz nekik x nap határidőt, hogy szállítsanak, vagy ha nem tudnak, küldjék vissza a pénzt.
E-maileket hiába küldözgetsz, a webshopok jelentős része leszarom stílusú cég, csesznek válaszolni, komolyan sem vesznek. A legtöbb estben nem is arról van szó, hogy át akarnak verni, csak annyira tré helyek, hogy fingjuk sincs, hogy te most fizettél, vagy nem, mit csináljanak, és egyszerűbb nekik rámondani, hogy nem fizettél.
5/8 A kérdező kommentje:
AQUA Optima kft
www.aqua.hu
2016. ápr. 21. 15:07
6/8 anonim válasza:
Na mondjuk az aqua pont nem ilyen...
7/8 anonim válasza:
telefon felesz, boltot tárcsáz, és panaszkodik....
tranzakció azonosítót pedig elküldöd nekik. ennyi a sztori.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma késő délután vissza utalták a pénzt amit 4 napja azt mondták hogy nincs... kicsit sokáig tartott a dolog mert 10-én adtam le aa rendelést. Na mindegy a lényeg hogy vissza adták. Pedig írtam hogy ha megvan a pénz a megrendelt terméket kérem. De így megemelem máshonnan.
2016. ápr. 22. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!