Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg semmi juttatás nem...

Tényleg semmi juttatás nem jár így?

Figyelt kérdés
Le vagyok százalékolva 47%-ra, munkanélküli vagyok. A munkaügyi központból elküldtek az önkormányzathoz,hogy kérjem a rendszeres szociális juttatást( egészségkárosodási támogatás), ott szinte ahogy beléptem alig akartak foglalkozni velem, majd rögtön mondták is, hogy nem jár mivel 50%-tól jár csak, akkor mondom kérném az aktív korúak ellátását, az sem jár azt mondták mivel csak 300 napja vagyok regisztrált álláskereső. Tényleg ilyen világba élünk? Persze a c...nyok egyből kapnak mindent. De a munkaügyibe azt mondták hogy járna elvileg vagy egyik vagy másik. 28/F

2016. ápr. 19. 12:11
 1/1 verde ***** válasza:

Tényleg, két hónap múlva tudod megigényelni az FHT-t(1év együttműködés kell hozzá).

A cickányoknak is csak akkor jár ha teljesítik a feltételeket, az 1 év nekik is 1 év, persze a tűzifa meg hasonló támogatásoknál természetesen előnyt élveznek.

2016. ápr. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!