Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal regisztráció?

Paypal regisztráció?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta próbálok regisztrálni az oldalon, de miután kitöltöm a személyes adatokat (név, cím, telefon), és elfogadom a felhasználási feltételeket, ezt írja ki: "We are not able to process your request. Please try again later." Ez lehet valami ideiglenes probléma, vagy miért nem engedhet regisztrálni?

Írni sem tudok nekik, mert mint guest csak telefonszámot ír ki.

2016. ápr. 15. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt! Nem is oldódott meg a probléma, nem is próbálkoztam túl sokat:S
2016. ápr. 15. 22:05
 2/5 anonim válasza:
Számos oka lehet a problémának. A legkézenfekvőbb az lenne, hogy próbáld meg egy másik eszközről a regisztrációt. Pl. másik számítógép, telefon, tablet.
2016. ápr. 15. 23:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam két különböző email címről, két különböző gépről. Még mindig semmi változás. :(
2016. ápr. 16. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
2 perc alatt hoztam letre telon a sok hulye kamu cimet mig megadtam azzal telt az ido... A vegen Debit vagy credit cart nem muszaj megadni... alul a link h majd kesobb megadod.. (angolul) Ha megadod kartyaszam lejarati ido cvc akkor 400 ft leszed a szamladrol es kapsz egy visszaigazolo kodot PP**** Vmi ilyesmi kinezettel vagy smsben vagy megnezed az online bankfeluleteden...
2016. ápr. 17. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
El sem enged odáig, hogy a bankkártyám adatait megadjam, mert a név-cím után kiírja azt az üzenetet, amit a kérdésben leírtam.
2016. ápr. 18. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!