A tesco vállal házhozszállítást. Ti adtok borravalót a szállítóknak?
nem, ugyanúgy ahogy a gls futárnak sem adok.
bár igazából ha nincs aprója és 10-20 Ft-ot kellene visszaadnia, akkor azt szoktam mondani, hogy hagyja a fenébe.
A fodrásznak, a taxisnak, a pincérnek, és a szállodai hordárnak sem kell borravalót adnod, ha nem akarsz.
Tényleg, fodrásztól kaptál valamikor is számlát? Amúgy is feketén megy az egész, és még borravalót is adsz, az elég kemény.
"Erről más a véleménye a fodrásznak, a pincérnek, a taxisnak, a szállodai hordárnak."
Ezek közül csak a taxisnak szoktam borravalót adni, hogyha meg voltam elégedve, de általában nem szokott probléma lenni.
"Erről más a véleménye a fodrásznak, a pincérnek, a taxisnak, a szállodai hordárnak."\
Egy nagy fodrászatban nem szoktam borravalót adni ha pedig saját üzlete akkor minek?
Pincérnek szoktam adni ha megvagyok elégedve vele
Taxisnak is de nagyon ritkán járok taxival.
Szállodai hordár. Ilyen szállodákba nem járok ez nem az én kategoriám
"Erről más a véleménye a fodrásznak, a pincérnek, a taxisnak, a szállodai hordárnak."
Még szerencse, hogy nálam van a pénz, így pont nem érdekel a véleményük. Egyedül a taxisnak szoktam adni, de csak a céges policy miatt, egyébként lesz@rnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!