Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Network-21...

Mi a véleményed a Network-21 (amway) -ről?

Figyelt kérdés

Van néhány barátom, aki, mióta ezzel foglalkozik, semmi másra nincs ideje(sem pénze). Minden alkalmat (esküvő,keresztelő,temetés stb. )megragad, hogy üzletét fejlessze.

Biztos, hogy ez jó dolog?

2010. ápr. 6. 08:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

az amway hálózat az egyik legstabilabb és legerősebb mlm. Elpúsztíthatatlan :)))

Az mlm jó dolog amennyiben egészséges egyensúlyban marad az ember személyisége és kapcsolata a többi emberrel. Sajnos a sikert, pénszerzést néhányan túlságosan hajszolják és ez visszatetsző. Az mlm-et lehet normálisan diszkréten is csinálni nem kisebb sikerrel. Ehhez fel kell nőni.

2010. ápr. 10. 10:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál!

Mar azt hittem, hogy ilyen nincs, csak átverés az egész!

Ezekkel a rövidítésekkel problémám van!

mtb-?

ht?

kt-?

mlm-?

amtb-?

Esetleg tudsz valami bővebbet is az egészről, amit pár szóban el lehet mondani?

2010. ápr. 11. 06:39
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

mlm= MultiLevel Marketing

Kereskedelmi forgalomba nem kapható termékek szolgáltatások fogyasztói hálózata. Mindenki jutalékért tevékenykedik. Általában majdnem bolti minőségű árut (pedig azt állítják hogy nem sokkal jobbat, pedig de!) vásárolnak a fogyasztók a hálózatban a bolti temékek árainak sokszorosáért. Azért drágábbak, mert egy egész nagy szervezetet kell eltartaniuk jutalékkal.

Mondok egy nem mlm-es példát.

Van egy közönséges vegyianyag a trisó. Ez a trisó képes a vízben a kalciumot megkötni, oldani, ezért vízlágyítóként használják. Egy csomag trisó 100 Ft. Ugyanakkor ha a trisót elnevezzük Calgonnak, és nagy felhajtást, tv reklámot csinálunk baromi nagy pénzekért, akkor nyilván drágábban is kell adni, különben miből termelődne ki az a sok tv reklám??? nyilván nem a 100 forintból. Ezért a Calgon ötször drágább, mint a trisó - pedig gyakorlatilag ugyanaz. Mégis fogy a Calgon. Miért? Mert az az érzésed támad a sok süketeléstől amit hallasz, hogy a mosógéped a Calgonnal védheted meg. Hiába van mellette a sokkal szürkébb csomagolású olcsóbb trisó, te "fílinget" veszed meg a Calgonnal.

Na ugyanez az összes MLM termék - majdnem. Vannak persze jó dolgok is ilyen hálózatban, pl sok étrendkiegészítő jó minőségben.

De az mlm-ben egszerű és hasznos üzleti fogásokat is megtanulhat az ember, mint az időbeosztás, a célokhoz terveket rendelni stb. Nekem az Amway azonban kissé már erőszakos, lerágott csont. Van amelyik szervezet emberibbre formálta az mlm-es melót. Kinek hogy...

2010. ápr. 12. 20:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2010. ápr. 13. 06:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ha objektív választ szeretnél kedves kérdező azokat kérdezd akik ezt a szakmát profi módon és sikerrel csinálják ahogyan a szakorvos tud érdemi gyógymódot ajánlani a betegségünkre nem pedig a jóakaró de a gyógyászatban járatlan szomszéd "jóbarát".
2010. dec. 30. 14:38
 6/12 anonim válasza:

Az Amway, azaz az Alticor a legsikeresebben működő MLM cégek egyike.

Én is csinálom. És nagyon jól érzem magam az üzletben. A szponzoraim pedig olyan emberek, amileyn "főnökökről" csal álmodni lehetne.

Azok a barátaid, akik temetésen, keresztelőn is evvel foglalkoznak, hamar ki fognak esni belőle. Mert mindennek megvan a maga helye és idelye.

Akkor lehetsz sikeres, ha egy az egyben másolod azt, amit a szponzorod csinál! Hiszen a lényeg a másolhatóság...

Sok sikert az AMWAY-ben, ha elkezdted.

U.i.: Döntést kell hoznod ahhoz, hogy az álmaidat megvalósíthasd. Sajnos vannak olyan dolgok az életben (pl. sárga csekkek), amelyeket CSAK PÉNZZEL tudsz megoldani.

2011. jan. 18. 08:59
 7/12 Pocokne válasza:
Az Amway-nek két variációja van. Az egyik a Network 21, ami sajnos nem a lejgobb, mert itt keményen a pénzről van szó benne és nem a hálózat építésről. Viszont amit én is csinálok hála istennek, hogy elkezdtem és benne lehetek, mert fantasztikus minden téren az a Schwarz módszer. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akit érdekel szívesen elmondok róla mindent, kereshet e-mailen.
2011. márc. 27. 18:10
 8/12 anonim válasza:
Véletlen bukkantam rá erre a kérdésre, de ki tudok ám akadni! Amway és a piramis soha nem találkozott egymással sem a pilóta játékkal. Mert nem a pozíció számít hanem a "reklámozás" Hiába van valaki feletted ha az nem csinálja a "reklámot" lehetnek alatta 100an, ő nem részesül többől aki alatta van. Csomó pénzt fizetni termékekre? Igen, első ránézésre drágának tűnnek az Amway termékek, DE! 90nap pénzvisszafizetési garancia van rá, és koncentrátumok. Mi ezeket a termékeket használjuk itthon, és meg vagyunk velük elégedve, mert jók és a koncentrátumok jóval olcsóbbra jönnek ki mint a bolti termékek, és 2 óra alatt lebomlanak a tisztítószerek! Kétszeres ENSZ környezetvédelmi nagydíj bizonyítja ezt! A Nutrilite koncentrátum vitaminok az elsők voltak a világon, ahol növényi és gyümölcs koncentrátumokat gyártottak és a mai napig így van. AC milan-nak a szponzora és személyre szabott étrend kiegészítőket gyárt. A szemölcseim akkor múltak el, mikor a rágható vasat szedtem tőlük. Amíg a naponta vitamint szedtem, nem fáztam meg igazán, pedig megbetegedtem barátnőmnek köszönhetően, de egy hét alatt elmúlt, míg ő továbbra is beteg volt. Sógorom olyan allergiás mint az állat!!!Mióta Nutrilite terméket szed, TÜNETMENTES! Vagy elhiszed vagy nem, nem érdekel az az igazság. Mindenki mehet a saját feje után! Drágának találod a vitamint? számold ki hogy mennyire jön ki és hány darab van benne. Olcsóbbra jön ki a naponta vitaminja mint egy Actival max! És a kettő között hatalmas a különbség, már ha beveszed érzed és sorolhatnám holnapig a dolgokat! Menj el egy nyílt napra ahol kipróbálhatod a termékeket!
2014. márc. 14. 17:16
 9/12 anonim válasza:
*ő nem részesül többől, mint aki alatta van....ezt akartam írni :)
2014. márc. 14. 17:17
 10/12 anonim válasza:
A network 21 egy oktatási rendszer, nagyon sokrétű (személyiségfejlesztés, üzleti gondolkodás stb.) Egy nagyon hasznos képzés akár a hétköznapi embereknek is. Az, hogy az ismerőseid ilyenek.. puff neki a pörgés miatt elfelejtettek megmaradni annak akik alapból ők ezek szerint. Az Amway pedig egy gyártó cég ami a mai napig dinamikusan növekszik és azokra a termékekre amit gyárt épül, egy hálózati marketing. Ez nem való mindenkinek, viszont tény, hogy nagyon sokan, igen magas színvonalon élnek egy olyan életet, amelyről a legtöbb ember manapság sajnos álmodni sem mer. Pedig létezik ez az élet is. Hogy jó dolog az nem kérdés, de kár győzködni az embereket, mert aki akar úgyis megkeresi a lehetőséget, hogy változtasson az életén, aki meg nem akar az csak fröcsög a neten és ócsárolja az Amwayt. Rengetegen tévhitben élnek az MLM rendszerrel és az Amway üzleti lehetőségével kapcsolatban. Részben az ilyen emberek miatt is, akik ha kell ha nem, ha szükséges ha nem, akkor is nyomják a marketinget, a másik ember akaratát, vagy élethelyzetét figyelmen kívül hagyva.
2016. ápr. 6. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!