Szerintetek idén nyáron is azt kell majd hallgatni hogy a szegény balatoni vállalkozók nem találnak munkaerőt? Miért nem fizetnek jobban ha ennyire nincs emberük?
Egy felszolgáló kitálalt a körülményekről/bérekről :
Talán fizetni is kéne az alkalmazottaknak nem?
Bejelenteni őket, nem ellopni a nyugdíjukat és nem 100 ezerért dolgoztatni 400 órát havonta a konyhásokat.
Mikor esik le a tuskó magyar vállalkozónak hogy a munkaerőt meg is kell fizetni és akkor majd lesz munkaerő?
Jaj, Balàzska, màr megint itt? Nem kötelező a Balatonon dolgozni. Ne aggòdj, lesz aki valóban dolgozni akar, az elvallalja annyiert amennyit kivànnak. Majd szereznek romanokat, ukrànokat, szerbeket. Stb.
Meg amúgy is, mindenki annyiert dolgozik, amennyit a piacon èr. Ha 100 ezret, akkor annyit.
Addig nem is fog változni a helyzet, míg lesz olyan ember aki elvállalja a 400órát 200e-ért.
Nem tudom őket sajnálni egy kicsit sem.
"aki elvállalja a 400órát 200e-ért. "
Jó lenne ha ennyit fizetnének pl egy konyhásnak, de közel sem ez a helyzet...
Inkább a fele reális és 400 óra munkáért.
Bejelentés nélkül.
Sok lehúzós vállalkozó!
Ha szerinted minden vallalkozó dőzsöl, akkor te is legyèl az.
En napi 14-16 órat dolgozom azert hogy a vàllalkozasom sikeres legyen. Ezert hadd legyen nekem kicsivel több, mint egy dolgozònak, aki jò ha 5 òràt tölt munkaval a 8-bòl. Nekem se hètvégèm, se ünnepem, semmi. Az alkalmazott hazamegy, nekem utana mèg rengeteg dolgom van.
Mi ez a duma már megint?
Ki mondta hogy válllalkozni akarok?
A rinyálásukat utálom.
Miközben valahogy mindegyik ilyen vadiúj BMW terepjáróval jár.
Én meg a magadfajták rinyalàsàt nem bírom. A te fajtàd bejön dolgozni, jò ha dolgozik effektìv 4-5 orát, majd hazamegy. Ezèrt a penz amit kapnak, meg sok is. Savos minimalbèr kellene, valahogy ìgy:
1. Semmihez sem èrt, teljesen robot, betanìtott munka: 50-55.000 nettò maximum.
2. Valamihez ert, ertelmes: 80-85.000 nettò.
Vagy valami hasonlò. Nem aszerint kell nèzni a vilàgot, hogy a szegènyeknek jo legyen. A szegènyek sokszor maguknak köszönhetik azt ahol tartanak.
Nálad se dolgoznék ilyen szar feltételekkel!
Majd ha adsz olyan bért amiből megélni is meg lehet, akkor dolgozok normálisan!
Amíg éhbért fizetsz addig úgy kerülöm a munkát ahogy csak tudom!
Ha jò bèrt akarsz, tanulj, fejlődj! Ne a semmire vàrd a nagy pènzt.
A munkaber nincs összefüggesben a munka kemènysegevel. Maximum a te proli fejedben. Indiàban, Bangladesben napi 1 €-nyi összegèrt 12 òraznak heti 7 nap. Mègis dolgoznak, mert nincs mas! A nyugati ember, ebben a magyar is, nagyon el van kènyelmesedve.
Magadfajta lehúzós vállalkozónak nem is dolgoznék!
Lehet hogy ki se fizetnél és úgy kéne utánajárni hogy egyáltalán van e tb fizetve utánam stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!