Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SOS segítség. Hogy kell itt...

SOS segítség. Hogy kell itt jelentkezni?

Figyelt kérdés

Egy csomó kecsegtető állás van,és többre ezt az oldalt írják,hogy itt kell jelentkezni,de mégis hogyan?????????

Szoláriumba keresnek recepcióst 120e-ért!!

De nem tudom hogy tudok jelentkezni rá!Nagyon kéne a munka!

itt az oldal:

www.allasforex.co.cc

2010. ápr. 5. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezekre az állásokra ezrek jelentkeznek, így az esély szinte nulla. Vedd inkább nyakadba a várost akár naponta és úgy keress állást. A személyes megjelenés és benyomás nagyon fontos, ezeken már az elején túleshetsz.
2010. ápr. 5. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,sajna az már megvolt..végigsétáltunk a rákóczi tértől a nyugatiig,de semmi,SEMMI lehetőség nem volt sehol!Egy helyen,valami szendvicsbárban úgy tukmáltam rájuk a telefonszámomat,idegbetegségemben...szerinted hová lenne érdemes menni?Nagyon szrban vagyok!
2010. ápr. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!