Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 👉Pénz szerzés👈 ?

👉Pénz szerzés👈 ?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Azt szeretnem megkerdezni ,h vannnak-e tippeitek pénzgyujteshez(lopason kivul)Nagyon megszeretnek venni egy laptopot 200ezerbe kerul es csak 8ezrem van!Vannak tippeitek?(nem dolgozom,iskolas vagyok meg)

2016. ápr. 3. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit akarsz te 200.000-es laptoppal?
2016. ápr. 3. 23:06
 2/7 anonim válasza:
Menj el dolgozni esetleg?!
2016. ápr. 3. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 16 még nem múltál el, akkor a diákmunka is esélytelen. Max ha találsz valami ismerőst, aki hajlandó neked munkát adni és pénzt is fizet érte. De abból sem fogsz 200.000Ft-ot előteremteni. Ennyi pénzt sok felnőttnek is nehéz össze spórolni, nem még egy gyereknek...
2016. ápr. 4. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Légy kreatív.
2016. ápr. 4. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Milyen iskolás? Általános, közép, főiskola?

Mert ha 16 elmúltál ha van diákmunka felétek akkor azzal össze szedheted, pláne, hogy jön a nyár is.

Ha 18 feletti vagy és Budapest-Szeged közel laksz, akkor menj plazmát adni, 3-4 ezer ft egy alkalom + diákmunka.

Ha nem vagy minimum 18 akkor viszont nem nagyon tudok mit tanácsolni, mint hogy gyűjtögetsz, de minek neked 200 ezres laptop?

Én felnőtt vagyok, 120ért vettem egy nagyon jó laptopot, 1 évig gyűjtöttem rá, nem is kéne nekem 200 ezres.

2016. ápr. 4. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

@ 12:08

Azért kell a 200 kilós laptop, mert azon fut el jól a gétéá öt.

2016. ápr. 4. 15:32
 7/7 anonim válasza:

Szólsz szüleidnek hogy:

vegyé

és vesznek

2016. ápr. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!