Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Book Depository?

Hogyan működik a Book Depository?

Figyelt kérdés

Alapdolgok érdekelnének. Mivel még nem regisztráltam, nem tudok róla sokat, és mielőtt belevágnék ismeretlenül...

Fizetés úgy megy, mint eBay-nél, simán PayPal-on keresztül? Adnak tracking numbert, vagy csak kérésre? UK-ból rendelve futáros házhoz szállítás van, vagy a postás hozza simán, mint a leveleket? Ez azért lenne fontos, mert nem vagyok napközben otthon, így csak késő délután a postán tudnám átvenni. Vagy ezt külön lehet jelezni, melyiket akarom? A másik fontos, hogy milyen állapotban ér ide a csomag? Vadonatúj könyvről lenne szó, bízhatok benne, hogy úgy is fogom kézhez kapni? Mert ismerve a magyar postai szolgáltatást, mikor én adtam fel könyvet, azt lebélyegzés után a nő csak úgy hátrahajította a kis kosárkába. Meg én is kaptam már eBay-ről olyan dolgot, amin látszott, hogy szépen becsomagolták, de mire eljutott az országba, úgy nézett ki, mintha ágyúból lőtték volna ki.

Aki rendelt már onnan, milyen tapasztalatai vannak az oldallal kapcsolatban?

Csak mert én egy olasz nyelvű, tavaly ősszel Olaszországban kiadott könyvet szeretnék megvenni, de itthon sehol se árulják, az eBay-en meg kétszer annyiba kerülne megrendelni.

(Ezt csak megjegyzésként, de olyat valaki próbált már, hogy itthon egy nagyobb könyvesboltba bement (pl.: Libri, Alexandra), és megkérdezte, be tudnák-e neki szerezni és meg is tették? Vagy ha meg is teszik, az jóval többe fog kerülni?)

2016. márc. 31. 02:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Még csak egyszer rendeltem: az első tapasztalat pozitív. PayPallal lehet fizetni. (Tracking numberre nem emlékszem, általában nem szoktam foglalkozni vele...a postással se).

A könyv ára (ahhoz képest, ha egy könyvesbolt rendeli meg nekem külföldről) 40-45%-kal olcsóbb volt. Vastag kartonpapírban volt, abban nehéz kárt okozni véletlenül...

2016. márc. 31. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!