Dolgozik innen valaki az essentra filter products kft-nek? Vagy valami ismerős?
Az lenne a kérdésem, hogy milyen hely? Gyárakról van némi tapasztalatom, de gyanúsan magas a fizetés szakképzetlen alkalmazottakhoz képest!
8 órás munkát ígérnek kötelező túlórákkal. Szünetek, hogy vannak? Hogyan kezelik az embereket?
Valami személyes incidens velük?
te ott dolgozol?
én gondoltam rá hogy oda kéne menni
van most felvétel?
és amugy mit gyártanak, mi a munka?
Szia. dolgoztam ott majdnem 3 évet.
mindenki kap oktatást (amennyiben teljesíti az elvártakat maradhat)
2 óránkénk 10-20-10perc szünet.
Vezetői kar váltás volt... Én azóta nem vagyok ott =)
Akikkel tartom a kapcsolatot, Tőlük jót nem hallok.
Dolgoztam ott targoncásként. Felejtős. Termelés ellátóként nagyon nehéz. 2 ember végzi 3 munkáját.
A belső raktár kicsit könnyebb jobb munkakör de egyszer lehet nagyot hibázni. Kitolt velem a csomagoló mert pályázott a helyemre. Lekészítettem az árut kiszállításra,csakhogy közben volt más feladatom is. Mikorra visszamentem a lekészített áru közé be voltak csempészve pont száz lottal magasabb raklapok. Nem vettem rögtön észre és elrontottam a cimkézést. Mire észrevettem a kocsi félig meg volt rakva. Szóltam a feletteseimnek, akkor azt mondták megoldják segítenek és nem lesz baj, de pár nap múlva behívtak a hr-re és kirúgtak miatta. Azt mondták most nem lett anyagi kár de fenn áll a veszélye hogy máskor is hibázom és inkább nem kockáztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!