PayPallal kapcsolatba lenne pár kérdésem. Az átutalással sajnos nem vagyok tisztába. Részletesen lent?
A paypalon lévő pénzed átutalhatod a bankszámládra, a withdraw menüben .
Egyébként az egyenleged addig hagyod a paypalon, amíg nem szégyelled, nincs neki költsége.
Igen, a Paypalon (PP) levo penzt barmikor ki tudod utalni a bankodba, ami 2-3 munkanap alatt a bankba erkezik ahova besetalsz es kiveszed a sok "zoldhasut" ;)
A PP-nal nincsenek szamlavezetesi koltsegek. Nekem evekig volt x penz a PP-omon es soha nem fogyott el. A PP nem abbol el, hogy felszamol ahol tud, hanem abbol, hogy levonja a reszet, amikor a PP-t fizetesnel hasznaljak, es akkor sem attol von le aki fizet, hanem akiNEK fizetnek.
Nincs ilyen hogy 40 nap...
Van 21 nap. Leirom mi az:
en eBayen kezdo elado vagyok, vagyis nem biznak bennem.
Eladok xyz termeket, amit a vasarlo kifizet, en meg elvileg feladom neki postan. Azert hogy a vasarlo tutti megkapja a cuccot es elegedett legyen a termekkel, ezert 21 napig en a penzhez nem ferek hozza. A penz hozzam megerkezik, vagyis latom, hogy a vasarlom fizetett, de 21 napig nem tudom elkolteni. Ez vasarlovedelembol van igy kitalalva.
Amikor mar jo sok dolgot eladtam es megbizhato elado vagyok a szemukben, akkor mar nem 21 napig csak kevesebb ideig kell varnom a penzemre.
DE
ez csak adas/vetel eseteben ervenyes.
Ha te a nagybacsidtol kapsz x penzt a PP-odra mert szulinapod van, az a penz hozzad azonnal megerkezik, azt azonnal el tudod kolteni onine vasarlassal (p. ebay) es azonnal ki tudod kuldeni a bankodba, de KP-t csak 2-3 munkanapon belul latsz belole. Ez a 2-3 nap a banktol fugg, nem a PPtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!