Mikor középiskolások voltatok, hogy szereztetek pénzt?
Üdv! Jelenlegi középiskolásokat vagy azokat akik már kijárták kérdezném, hogy honnan szedték össze a "zsebpénzt"? Nem illegális dolgokra gondolok, mielőtt valaki félreértene (bár ha valaki úgy szerezte leírhatja.)
Leírom nálunk, hogy megy;
-van aki cipőkkel, ruhákkal csencsel, hogy azok mennyire eredetiek nem tudom mindenesetre van ilyen "30 helyett 15-ért szerezte az XY"
-olyan is előfordul aki vesz dohányt és cigarettahüvelyt, ezt betölti és szálanként 40-50 forintért árulja azoknak a cigiseknek akik le vannak égve.
-van aki szendvicset árul :DD
Persze van olyan is aki diákmunkázik, de van aki erre lusta vagy egyszerűen nincs rá se ideje se energiája.
nyáron dolgoztam és volt pénzem! iskola közben is dolgoztam, egy discoban szombationként!
én nem árultam semmit!
Cigiseket én is ismerek, akik 100 forintokért árulnak 20-30 forintos cigiket, és a sok 9. menő gyerek megveszi hogy verhesse magát emiatt, azok jól megszokták szedni magukat, van hogy 200-300 szálát elpasszolnak...
Átlagba diákmunkára szoktak menni feltöltőnek, szezonban gyümölcsszedés, kisegíteni valahol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!