Mikor fog a soproni ingatlanlufi kipukkadni?
Én vagyok a siránkozós. :)
Köszi a válaszotokat, mondhatom úgy is, hogy igazatok van.
Irigy vagyok másokra, mert a város ahova születtem, magyar munkahellyel számomra szinte alig élhető. De biztos vagyunk még így páran. Senkire nem fogom rá, az osztrák határ miatt lett ilyenné, mindenki a pénz miatt csinál amit csinál, mint ahogy én is tenném.
Nem a munkától félek, 14 éves folyamatos munkaviszonyom van. Ez a második állásom. Nehezen beilleszkedő, kicsit antiszociális személyiség. Viszont mindkét munkahelyemen megbecsült alkalmazott voltam/vagyok.
De eddig nem sikerült kijutnom. Vágytam/vágyok rá, de csak a pénz miatt, hogy jobbá tegyem a magam, és szeretteim életét, és nem az a célom, hogy miután megszedem magam, játszom a királyt, sajnos zavar, hogy sokan elfeledkeznek honnan indultak. Próbálkoztam, belefáradtam. És most itt görcsölök. Ez van, nem szoktam panaszkodni, de akkor kijött belőlem.
És köszönöm, hogy elfogadható, és igaz kritikával válaszoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!