Mit gondoltok, lehet így pénzt szerezni?
Van ez az AppNana program androidra és iOSra.
A lényege, hogy gyűjtöd a pontokat mások kódjainak beírásával és alkalmazások letöltésével, tesztelésével, és mikor elérsz egy bizonyos ponthatárt (pl 90ezret), vagy amazonra vagy bitcoinra, paypalra kapsz kedvezményt (2dollártól 100 dollárig kb).
Youtube-on láttam 2 videót, miszerint megérkezett a pénz a paypalra.
Szerintetek ez valós lehet? Rengeteg ember használja, de nekem annyira hihetetlennek tűnik.
Nyilván az app tervezőinek nagyobb haszna van abból, hogy az emberek letöltik ezt, mint ahogy mi kapjuk a kis pontocskákat a letöltött játékokért. Tehát elvileg meg is érheti nekik, mert amíg mi kapunk mondjuk jó esetben 100 dollárt (amit amúgy nehéz összeszedni, vmi 500 kódot kell beírni hozzé), addig nekik 10x annyi bevétel jön.
Remélem, érthetően írtam le, nem igazán értek ehhez az alkalmazáshoz.
Tehát, mit gondoltok, lehetséges ezzel valamennyi kis összeget keresni, vagy abszolút bar.omság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!