Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán hogy nyerhetem meg a...

Vaterán hogy nyerhetem meg a licitet?

Figyelt kérdés
Nem szoktam vaterázni, most is csak kizárólag ezért a termékért regisztráltam, de most ugye még "nem ellenőrzött felhasználó" vagyok. Most olvasom a szabályzatot, hogy ilyen felhasználó az aukció lezárása előtti egy órában már nem vásárolhatok. Ez pontosan mit jelent? Hogy akkor én már nem licitálhatok, akkor se ha többért is hajlandó lennék megvenni a terméket? Vagy ha már korábban licitáltam akkor licitálhatok tovább, csak abban az egy órában nem adhatom le az első licitem? Illetve mondjuk, hogy az aukció most 2000Ft-on áll én 10000Ft-ot állítottam be autómatikus licitáláshoz, akkor ha az utolsó órában nem éri el senki a 10000-et akkor én nyerem a terméket?

2016. márc. 12. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs senki az ismerősid között, aki licitálna helyetted, ha az utolsó 1 órán belül valaki még licitál?
2016. márc. 12. 22:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Már kérdezgetem az embereket, de eddig még senki. Én is, családom is, meg az ismerőseim akikről tudok, főleg ebayről vásárolunk. De erre a termékre már régóta vágyom és egy új nagyon drága, ezt meg 1Ft-ról indította az eladó mivel az egyik fele (ami nekem egyébként se kell) hiányzik, és itthon nem is népszerű, szóval nem tartom valószínűnek, hogy 8-10ezer forint fölé menne az ár, nekem meg még ennyiért is megéri. Szóval ezért érdekelne, hogyha beállítom, hogy én ennyiért is vinném, az ér-e.
2016. márc. 12. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézd, itt 100 %-osan hivatalos választ nem fogsz kapni úgysem. Ha van még idő - legalább 2 nap- az aukció végéig, akkor azt javaslom, írj a kapcsolatfelvételre és ott kérdezd meg, mit tudnál tenni , ill. érvényes-e az automatikus licited?

A kapcsolatfelvételre a minden vaterás lap alján található Segítségre kattintva, majd utána a bal felső saroknál lévő Kapcsolatfevételre kattintva tudsz írni.

2016. márc. 13. 07:28
 14/15 anonim ***** válasza:
10%

"Ha rosszabb az értékelésed, 99,999999%-nál nem vesz tőled senki semmit.

Mert valaki kitalálta, hogy ez így OK. Mert fél a konkurenciától, félti az eladásait!"

Nem igazán jól látod a dolgokat. Senki nem találta ki, nyugodtam lehet vásárolni 97,89-es eladótól is, csak akkor a vevő ne csodálkozzon, ha át lesz vágva, ha a vadiúj-nak hirdetett telefon karcos, törött kijelzős, a biciklinyereg el van törve (mint ahogy én jártam), a szépnek hirdetett ruha foltos, bolyhos, kinyúlt, stb.

Az értékelések ugyanis azért, ha nem is 100 %-osan, de csak tükrözik az eladó aukciózását.

"Ha meg nincs 10 000 értékelésed, nem vehetsz szinte semmit. Csak arra nem gondolnak, hogy valahogy el kell kezdeni a vaterás pályafutást."

Hát, éppen hogy régen regisztráció nélkül nem is lehetett vásárolni, de most már akár úgy is lehet venni a vaterán. És ha jól emlékszem, akkor 5 pozitív után feloldódik a vásárlási korlátozás. Nem értem, miért probléma, ha a Vatera megpróbálja kiszűrni a link vevőket - van belőlük bőven úgyis a Jófogáson. Szerintem 5 pozitív értékelést nem olyan nehéz begyűjteni, főleg akkor, amikor már 1 ft-ért is lehet vásárolni.

2016. márc. 13. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, te milyen okos vagy!

Mint a tavalyi kos, az idei sz@rb@an!

2016. márc. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!