Vaterán hogy nyerhetem meg a licitet?
Nézd, itt 100 %-osan hivatalos választ nem fogsz kapni úgysem. Ha van még idő - legalább 2 nap- az aukció végéig, akkor azt javaslom, írj a kapcsolatfelvételre és ott kérdezd meg, mit tudnál tenni , ill. érvényes-e az automatikus licited?
A kapcsolatfelvételre a minden vaterás lap alján található Segítségre kattintva, majd utána a bal felső saroknál lévő Kapcsolatfevételre kattintva tudsz írni.
"Ha rosszabb az értékelésed, 99,999999%-nál nem vesz tőled senki semmit.
Mert valaki kitalálta, hogy ez így OK. Mert fél a konkurenciától, félti az eladásait!"
Nem igazán jól látod a dolgokat. Senki nem találta ki, nyugodtam lehet vásárolni 97,89-es eladótól is, csak akkor a vevő ne csodálkozzon, ha át lesz vágva, ha a vadiúj-nak hirdetett telefon karcos, törött kijelzős, a biciklinyereg el van törve (mint ahogy én jártam), a szépnek hirdetett ruha foltos, bolyhos, kinyúlt, stb.
Az értékelések ugyanis azért, ha nem is 100 %-osan, de csak tükrözik az eladó aukciózását.
"Ha meg nincs 10 000 értékelésed, nem vehetsz szinte semmit. Csak arra nem gondolnak, hogy valahogy el kell kezdeni a vaterás pályafutást."
Hát, éppen hogy régen regisztráció nélkül nem is lehetett vásárolni, de most már akár úgy is lehet venni a vaterán. És ha jól emlékszem, akkor 5 pozitív után feloldódik a vásárlási korlátozás. Nem értem, miért probléma, ha a Vatera megpróbálja kiszűrni a link vevőket - van belőlük bőven úgyis a Jófogáson. Szerintem 5 pozitív értékelést nem olyan nehéz begyűjteni, főleg akkor, amikor már 1 ft-ért is lehet vásárolni.
Utolsó, te milyen okos vagy!
Mint a tavalyi kos, az idei sz@rb@an!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!