Hogy tudom nyomon követni a postai csomagomat, ha nem tudom a számát?
Anélkül sehogy...
A vámon biztos nem akadt fenn, mert EU-n belülről érkező csomagnál nincs vámolás.
2 hét után kezdj izgulni. Ha az eladó nem együttműködő és Paypal segítségével fizettél, indíts eljárást ellene.
Hogy azért ne kapjon teljesen frász a kérdező :-), leírok valamit:
"rengeteg rendelése van "
Sok éve aukciózok, bár jómagam nem csináltam, de tudom, hogy van ilyen: ha hirtelen sok rendelés érkezik be (amit az eladó ugye nem tud előre kiszámítani), akkor elképzelhető, hogy meghaladja az emberi kapacitását, sorba állítja a rendeléseket (időrendi) és aszerint próbál teljesíteni. Nos, elképzelhető, hogy az illető eladónak pusztán nem volt még ideje becsomagolni, rosszabb esetben elfogyott a megrendelt termék és annak beérkezésére vár, s emiatt húzza az időt és emiatt nem tud csomagszámot adni. Szóval kérdező, várj még, mert lehet, hogy csak megcsúszott.
Esetleg óvatosan kérdezz rá, hogy nem erről van-e szó, mert ha igen, akkor mondja meg, vársz türelmesen. Vagy írd meg neki, hogy ha pl. húsvétra kellene, hogy eddig és eddig érkezzen meg.
Egyáltalán nem biztos, hogy átvert, nem biztos, hogy rossz szándékú - lehet, hogy csak hirtelen feltornyosultak a dolgai. (mondjuk úgy már én is jártam, hogy egyszerre hirtelen annyi megrendelésem lett, hogy aznap a főállásommal szinte nem is tudtam foglalkozni, mert szinte egész nap csak csomagoltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!