Sima standard postacsomag kb mennyi időn belül érkezik meg belföldön?
Figyelt kérdés
Győrben adták fel a csomagot 5 napja, Pest megyei településre (kis település), csak én lepődöm meg, hogy ennyi idő sem elég a kézbesitésre vagy ez képtelenség?2016. márc. 3. 15:54
1/4 anonim válasza:
2-3 napnál többnek nem szabadna lennie. Kérj a csomag feladójától valamilyen küldemény azonosítót, az alapján utána lehet kérdezni a postán.
2/4 anonim válasza:
Az ajánlott küldemény kézbesítését a posta 5 MUNKANAP-ra vállalja, az elsőbbségiét 2 munkanapra.
Ha csomag, akkor elvileg meg kellett volna érkeznie, de valami nem stimmel: 5 napja nem nagyon adhatták fel, ugyanis az szombat volt vagy ha a mai napot is számítom, akkor vasárnap
3/4 A kérdező kommentje:
elirtam, 6 napja pénteken adták fel (elvileg), de gyanús nekem is. Csak mivel a magyar postánál kevés dolog lep meg igy gondoltam rákérdezek itt. Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 3. 16:23
4/4 anonim válasza:
A csomagnak van ragszáma, amit a posta.hu oldalán beírva meg tudod nézni, merre jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!