Pénz pénz pénz? Mit tegyek?
Meg tavaly vettem fel hitelt egy kisebb beruházáshoz,amit megvalósítottam,de meg van kb 800 000 tartozás,amit szeretnék előtörleszteni. Közben jó lenne egy autó,szükségesis vagy inkább nagyban megkönnyítené a dolgom..
Ha nem lenne a jelenlegi hitel akkor jövő évtől lízingelhetnék egy jobbat,de gondolkodtam egy egyszerűbben 3-400 ért mondjuk egy peugeot 206.. Viszont ha ezt spórolt pénzből meg is veszem,akkor elő törleszteni nem tudok, legalább is nagy összegeket nem! Közben akkor egy jobb autó lizingelés is csúszik.
Ez egy ördögi kör..
Mit tennétek? Inkább saját pénzre egy kis autó és fizetitek a törlesztést még 2 évig vagy inkább vissza fizetitek decemberig,addig semmi auto nincs és jővő tavasztól lízing?
Engem nem zavar a hitel,viszont 800-at soknak tartok még 2 évre,mikor minimum 9 hónap alatt lezárhatö lenne. Azért nem mindegy!
Most ha veszek iskp-ra egy olcsó kocsit, amellett nehezebb előtörleszteni meg spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!