Media Markt visszavesz Playstation 4 játékot téves vásárlás esetén?
Figyelt kérdés
A játék nem hibás, csak nem tetszik annak akinek vásárolva lett. Ha blokkal visszaviszem kicserélik?2016. febr. 28. 21:50
2/7 anonim válasza:
Add el vagy cseréld el apróhirdetéses oldalon.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 1. válaszoló: Nem aktiválós a dolog. Akinél a lemez van az játszhat vele. 2. Gondoltam rá de sokkal kevesebbért tudnám eladni, nagyjából 5ezret buknék rajta ezért szeretném inkább kicserélni a játékot 3. Nem bontatlan de egyszer volt használva.
Ha valaki tud még valamit annak örülnék ha írna.
2016. febr. 28. 23:04
5/7 anonim válasza:
Nagyon más opciód nincsen, milyen ötletet akarsz mégis? megpróbálhatod kicsieréltetni.
Azt is írtam amúgy, hogy cseréld el , nem pedig cseréld ki. Valakinek biztos kell az a játék, ami neked van.
6/7 anonim válasza:
Nem, nem veszi vissza. Egy próbát megérhet, de a közhiedelemmel ellentétben nem hülyék a MM-nél sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ötletre gondoltam, hanem arra, hogy valakivel történt-e már ilyen és ha igen mi lett a vége. Mindenesetre megpróbálom és kiderül, köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 29. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!