Találtam egy láncot. Nem tudom, hogy ezüst, arany, de az is lehet hogy bizsu. Ha beviszem a zaciba. El lehet adni? Milyen papír kell hozzá ha elakarom adni? És ha csak beadom, akkor kell valami papír? Azért kérdem, mert egy jó pár iratomat elhagytam.
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 15:45
1/3 anonim válasza:
Azért azt látni egy ékszeren, hogy ezüst vagy arany, vagy bizsu. Ha másképp nem, akkor benne van a jel.
A zaciba ha beviszed akkor nem biztos, hogy megveszik. De zaciba berakhatod. Nem kell oda semmi irat. Viszont jó ha tudod ezüstért pár 100 forintot kapsz, és az arany ékszer esetében sem sokat ha kevés a gramm súlya
2/3 anonim válasza:
Az orgazdaság is büncselekmény! Nincs meg par iratom, van egy nyaklamc!"
3/3 anonim válasza:
leggyakoribb jelzestipusok
925 ezust
585 14k
750 18k
amugy ekszeruzletben tortaranykent beveszik
ezusttel nem foglalkozik senki. olvaszyasd be ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!