Ilyen esetben kapok valami támogatást? Munkahely megszűnés?
Figyelt kérdés
Hallgatói gyere voltam jogosult a gyermekem 1 éves koráig. Utána gyest kaptam de ekkor a törvényeknek megfelelően már munkába is álltam ( szeptemberben ) Ez egy új munkahely volt. Ezelőtt csak tanultam és diákmunkán dolgoztam. Jelenleg a férjem helyettem igényelt gyedet ( a törvénymódosítás adta lehetőséggel élve ) Most viszont a cég úgy tűnik megszűnik ahol elkezdtem dolgozni. Ilyen rövid munkaviszony után gondolom semmi nem jár. Mi a teendő ? Munkaügyi központ ? A TB_t eddig a gyes miatt nem kellett fizetnem valamit a munkáltatóm is fizette helyettem. lehet kérni erre valami támogatást ? Mivel a gyermekem még nem bölcsis és nem is jelentkeztünk,hogy szeptembertől menne ( itthonról végeztem a munkám 75°-át és csak oviba akartuk iratni ) esélytelen,hogy hasonló munkát találjak amit baba mellett tudok...Segítségünk nincs. Férjem 18 órákat van távol itthonról így őt a gyermekfelügyeletbe nem tud segíteni,hogy mondjuk ellentétes műszakban dolgozzunk vagy ilyesmi...Ötletek ?2016. febr. 26. 00:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!