A ClickBank lehet legális "munkaadó"? (több kérdés lent).
Lenne pár kérdésem azoknak, akik ismerik a Clickbank weboldalt.
Szóval a kérdések:
1.) Ha a honlapra regisztrálok, akkor én rögtön egy legális "dolgozója" leszek ennek a cégnek?
Tehát, ha valaki megkérdezné, hogy hol és kinek dolgozom, nyugodtan mondhatom azt, hogy otthon és a honlap a "munkaadóm"? - nem kell semmilyen papír, vagy bizonylat, hogy én onnan kapom a pénzt?(vagy az majd a csekk lesz?)
2.) Úgy tudom, a honlap MO.-ra csak csekkel fizet. Van MO.-n olyan bank ahol a cég által kiállított csekket elfogadják?, ill. milyen adókat írhatnak jóvá, még mielőtt megkapnám a pénzt?...
Válaszokat előre is köszönöm...
Azzal, hogy regisztrálsz a clickbank oldalán még nem leszel az alkalmazottjuk. Promótálhatod az ott meghirdetett termékeket, de a kereseted után itthon kell majd adóznod.
Igen Mo-ra csekket küld a CB, amit sztem a legtöbb hazai bank be is tud váltani. De gondolom jól megvámolják először.
Több infót a CB-ről itt találsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!