Erkölcsi bizonyitvány mennyi idő alatt jön meg?
Figyelt kérdés
mELYIK JOBB,AZ ÜGYFÉLKAPUS VAGY A POSTAI ÚT?2016. febr. 22. 11:25
1/4 anonim válasza:
nekem postán 1 hét volt a hónap elején.
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon régen Webes Ügysegéden (Ügyfélkapu) keresztül az igénylés utáni napon már postázták. Vagyis olyan 3 munkanap lehetett.
Szerintem egyértelmű, hogy egy elektronikus igénylés gyorsabb, hiszen gyorsabb a feldolgozása. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a postára eljutás is lassítja a folyamatot (nem mindenkinek fér bele a napjába a postán sorban állni), míg 5 perce a gép előtt mindenkinek van. Meg aztán maga a tény, hogy 2016-ban postára járni, hát nem dobja fel az ember nagyon...
3/4 A kérdező kommentje:
Igen.csak az Ügyfélkapuhoz meg be kell menni a Kormányablakhoz most. Ráadásul bementem reggel de személyi nélkül na mindegy du.futok még egy kört (véletlenül kiraktam itthon a tárcám)
2016. febr. 22. 12:31
4/4 anonim válasza:
Persze, ha még nincs Ügyfélkapu, akkor nehezebb. De ha azt egyszer megcsinálod, akkor rengeteg ügyet intézhetsz elektronikusan, nem csak ezt az egyet most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!