Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy álljak a külföldi munkake...

Hogy álljak a külföldi munkakereséshez? Ki hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés
Ausztriai munkát keresek! Az osztrák munkaügyi hivatal oldalán folyamatosan böngészem a munkalehetőségeket. Van amire válaszolnak van amire nem. Mi okból rázzák le az embert? Az nem tetszik nekik, hogy jelenleg nem helyben tartózkodom? Szükséges, hogy helyben legyek? Van jogsim, közel vagyok a határhoz, burgenlandi melót nézek többnyire, de betanított munkára jelentkezés után is lerázzák az embert. Tudok németül. Ötletek? Tapasztalatok?

2016. febr. 18. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

A munkaügyi hivatalok általában az ott élőknek segítenek a munkakeresésben, tehát ha nincs még kinti lakcímed, akkor rajtuk keresztül nem fogsz munkát kapni.

Szerintem ma már elég nehéz itthonról munkát találni külföldön, de ha van egy jó és keresett szakmád, akkor lehetséges. Ha kétkezi, betanított munkát szeretnél, akkor ahhoz házalni kell. Tehát elmenni személyesen, kézbe adni a CV-t a menedzsernek.

2016. febr. 18. 11:39
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnos csak mentős és informatikai hálózattelepítő végzettségem van. A mentős még talán, de érthető okok miatt itthon nincs sok gyakorlatom belőle. Ennyi pénzért.. A nyelvtudásom pedig nem perfekt. Ams.at-n néztem a hirdetéseket. Talán mindenekelőtt kitanulok ápolónak, hátha több eséllyel felvesznek valahova.
2016. febr. 18. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Burgenland felejtős! Annyi alacsony igènyű jelentkező van hogy hihetetlen. Elèg sok a "magyaros" 20 òràs bejelentès, de 40 óra munka is. Tirol, Voralberg, Salzburg, Stàjer règiòban keress. Vagy Bècs.
2016. febr. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!