Ha gyrosan szükségem van egymillió forintra, érdemes lenne vennem százezerért kaparós sorsjegyet?
Itt egy 200 ft-os sorsjegy összetétele, de ott már 4 millió sorsjegy között kellene megtalálnod a főnyereményt:
Nyeremények 4 millió darabra
2 db 5 000 000 Ft
5 db 500 000 Ft
50 db 10 000 Ft
3 000 db 5 000 Ft
3 000 db 4 000 Ft
4 000 db 2 000 Ft
40 000 db 1 000 Ft
280 000 db 500 Ft
840 000 db 300 Ft
"Százezerért azért nem mindenki vesz. Ott már nagy lenne az esély is gondolom."
Ezt nagyon rosszul gondolod.
Ha megfeszülsz sem pottyan az öledbe 1 millió forint csak úgy. Vagy legalábbis elenyésző az esélye. A 100 ezerért vennél kaparós sorsjegyet, csak annyit érnél el, hogy hirtelen már 1,1 millió forintra lenne égetően szükséged. Ha mindenképp pénz kell, és tudod, hogy mit csinálsz, nézz szét a személyi kölcsönök között. De vigyázz, a hitel nem ajándék. A kemény munkát és a spórolást már említették előttem, ezzel nem fárasztanálak. Más lehetőség nem nagyon van.
"A 100 ezerért vennél
kaparós sorsjegyet, csak annyit érnél el, hogy
hirtelen már 1,1 millió forintra lenne égetően
szükséged."
Azért a realitás az, hogy néhány tízezret vissza nyer. :)
Ha felretenni nincs mibol, akkor hitelt visszafizetni se volna mibol, ez tehat kilove.
Sorsjeggyel meg probalkozni lehet, de szazezret erre elb a szni, mikor kene egy millio, hat nem tul jo otlet.
Ha ilyen egyszeru lenne megtizszerezni egy osszeget mar reg ezt csinalna mindenki.
Igen, érdemes.
Akinek van esze az nem dolgozik egyáltalán csak kaparós sorsjegyeket vesz és beváltja a nyereményeket.
A Szerencsjáték Zrt.-nek nem érdeke a bevételszerzés, az állam pénzét osztogatják el a játékosok között.
Magyarország azért áll ennyire rosszul, mert ìgy ajándékozza el a teljes vagyonát. Gyorsan használd ki a lehetőséget míg ìgy megy, én a semmiből kezdtem el és mindig mindent visszaforgattam az új sorsjegyekre. Jelenleg cégem van rá, az alkalmazottak kaparják napi 8 órában a sorsjegyeket. Még pár hét (max 2 hónap) és felvásárolom a Szerencsejáték Zrt.-t, utána átalakítom a rendszert és kevesebbet fogsz nyerni mint amit befektettél.
Elég nagy divat lett az utóbbi években nászajándékba kaparós sorsjegyet kérni.
Még Sosem Hallottam, hogy milliókat nyert volna az ifjú pár. Pedig ott is komoly összegben kap a pár sorsjegyet.
Ezt a lehetőséget felejtsd el.
És ha Ennyire levest keresel, hogy félretenni sem tudsz, felejtsd el a milliót. Úgysem szerzel sehonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!