Aliexpress tapasztalatok?
Én még csak filléres hülyeségeket rendeltem, de 3-4 hét alatt mindig megjött. Nem volt semmi gond.
Nem emlékszem, hogy mi volt az Alipay-jel. A regisztráció szerintem ingyenes, de a fő bankkártyámat nem mertem oda regisztrálni, főleg, hogy valami nem stimmelt az oldal hitelesítésével (akkor legalábbis)
Szóval csináltattam egy virtuális bankkártyát az Entropay-en. Annak a feltöltésére van kb 5% jutalék.
Szia!
Én Aliexpress függő lettem. Most próbálom magamat leszoktatni. Igaz,m eddig a legdrágább dolog, amit rendeltem egy ruha volt, ami 1500HUF volt kb. Van ami 8nap alatt ideért, van amire pont egy hónapot vártam. Eddig minden megjött. Ha rendelést töröltem, a pénzemet 7héten belül visszakaptam. Én a bankkártyámmal fizetek, de nem történt eddig semmi féle visszaélés, vagy csalás, vagy akármi más. :) A regelés egyszerű, és ingyenes. :)
ui: Olvasd a véleményeket, néha képeéet is töltenek fel! Érdemes nézni az eladó értékelését is. 95% alatti eladótól próbálok nem vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!