Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aliexpress tapasztalatok?

Aliexpress tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Rendeltetek már aliexpress-ről? Milyen tapasztalataitok vannak? Az Alipay regisztrációra fizetni kell?

2016. febr. 12. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még csak filléres hülyeségeket rendeltem, de 3-4 hét alatt mindig megjött. Nem volt semmi gond.

Nem emlékszem, hogy mi volt az Alipay-jel. A regisztráció szerintem ingyenes, de a fő bankkártyámat nem mertem oda regisztrálni, főleg, hogy valami nem stimmelt az oldal hitelesítésével (akkor legalábbis)

Szóval csináltattam egy virtuális bankkártyát az Entropay-en. Annak a feltöltésére van kb 5% jutalék.

2016. febr. 16. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Aliexpress függő lettem. Most próbálom magamat leszoktatni. Igaz,m eddig a legdrágább dolog, amit rendeltem egy ruha volt, ami 1500HUF volt kb. Van ami 8nap alatt ideért, van amire pont egy hónapot vártam. Eddig minden megjött. Ha rendelést töröltem, a pénzemet 7héten belül visszakaptam. Én a bankkártyámmal fizetek, de nem történt eddig semmi féle visszaélés, vagy csalás, vagy akármi más. :) A regelés egyszerű, és ingyenes. :)

ui: Olvasd a véleményeket, néha képeéet is töltenek fel! Érdemes nézni az eladó értékelését is. 95% alatti eladótól próbálok nem vásárolni.

2016. márc. 2. 13:03
 3/3 anonim válasza:
Hát én nagyon nagyon lebeszélnék mindenkit a vásárlásról, először is a képek köszönő viszonyban sincs az áruval,óráknál.Másodszor egy cipőt rendeltem ami náluk 39 méret az 24 cm, az európai viszont 25 cm, de a cipő sérülten jött meg.Az eladó nevetséges kifogásokat keresett , és esze ágában sem volt a pénzt visszaadni.Harmadszor, egy akksinál 5000 mA-t tüntettek föl ami ténylegesen jó ha van 2500.Szóval nekem inkább negatív a véleményem.
2016. márc. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!