Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunka mennyire rugalmas?

Diákmunka mennyire rugalmas?

Figyelt kérdés
Tolerálják, hogy iskolába járok és nem tudok annyit menni dolgozni? Elfogadják, ha azt mondom, most kivételesen egy hétig nem tudok menni?
2016. febr. 9. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Helytől függ,de leginkább NEM!
2016. febr. 9. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor minek vesznek fel diákot dolgozni? :/ Vegyenek fel teljes állású embert, aki heti 5x tud menni 8 órázni. Egy diáknak tanulnia is kell meg bejárni órákra, meg nyilván barátai és párkapcsolata is lehet az embernek...
2016. febr. 9. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Én Tescoban dolgoztam az egyetem alatt. Általában úgy volt, hogy minden héten felhívott a szövetkezettől a nő, hogy a következő hétre milyen műszakok vannak, és akkor megmondtam, hogy melyiket tudom vállalni. Volt, hogy egyet sem tudtam, de a karácsonyi pörgésben (iskolai szünetben) meg sokszor majdnem 40 óra is megvolt egy héten.

Szóval munkafüggő, úgy hallottam, hogy a Mekiben is hasonló a rendszer, akkor gondolom a többi ilyesmi helyeken is, ahol többműszakos munkavégzés van.

2016. febr. 9. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

"Akkor minek vesznek fel diákot dolgozni? :/ Vegyenek fel teljes állású embert, aki heti 5x tud menni 8 órázni."

Mert olcsóbb egy diák.

"Egy diáknak tanulnia is kell meg bejárni órákra,..."

Egyéni szoc.probléma.

"... meg nyilván barátai és párkapcsolata is lehet az embernek..."

Egyéni szoc.probléma + szerinted egy dolgozó felnőttnek nem lenne igénye erre?

Üdv a való világban!

2016. febr. 9. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahol én voltam, ott minden héten hívott a nő, hogy melyik nap akarok jövőhéten menni és kész. Nem volt kötelező minden nap.
2016. febr. 9. 16:22
 6/6 anonim válasza:

Nem azért vesznek fel diákokat, mert olcsóbbak.

Csak az adott vállalat, cég, aki diákokat foglalkoztat, nem kevés anyagi juttatást valamint rengeteg kedvezményt kap. Főleg ha a foglalkoztatott diákok száma sem elenyésző (pl. Tesco, Meki, Burger King, stb.)

Diákokon nagyon sok pénzt tudnak keresni legálisan a vállalatok. :)

2016. febr. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!