Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tehetek szert rövid időn...

Hogy tehetek szert rövid időn belül 17millió forintra?

Figyelt kérdés

Eladóvá vált a városunkban az én álomházam.....majd megveszek érte.

2 éve épült,válnak a tulajok,bár ez itt most nem is érdekes.

25ért árulják,de sajna nincs ennyim.

Félek más elviszi.

Lehetséges legálisan ennyi pénzt összeszedni gazdag rokonság nélkül?

Ha igen hogyan?

2016. febr. 3. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Lany vagy?
2016. febr. 3. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Erre valo a lakashitel.
2016. febr. 3. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

3 gyerek kell és ad az állam.

Vagy ha lány vagy és bevállalós...4-5 hónap alatt megvan.

Illegális dolgok.

Kalányos Tarzan okleveles uzsorás is tud segíteni.

2016. febr. 3. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

"Hogy tehetek szert rövid időn belül 17millió forintra?"

Sehogy. Ráadásul, ha össze is jönne, azt az álomházat fenn is kellene tartani - jó eséllyel arra sem lenne pénzed.

"25ért árulják,de sajna nincs ennyim."

Hát, akkor sajnos meg kellene tanulni addig nyújtózkodni, ameddig a takaró ér - különben örökké boldogtalan leszel + ráadásul eladósodsz, "hitelrokkant" leszel.

2016. febr. 3. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen (lány) vagyok :)

Tudom tudom,ne álmodozzak.

Van egy lakásom,amit nem tudok eladni, illetve 8 van meg a 25ből.

Lakáshitelt nem szeretnék, vagy legalábbis nem ennyit,mert az a földhöz vágna.

A 10+10es csokot meg nem csak akor adják meg,ha újat épít(tet) az ember?

2016. febr. 3. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Most van folyamatban, hogy használt lakásra is lehessen felvenni, hogy ez még kérdéses, majd kiderul mi lesz. 17 milliót sehogy sem tudsz osszeszedni lakashitel nélkül. Próbáld meg eladni a lakásod. Utána meg vegyél fel egy hitelt. De csak ha a fizud engedi, bele ne roppanj a törlesztőbe, annyit nem er.
2016. febr. 3. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy álomház, biztos hogy sok olyan dolog van benne ami nem fog tetszeni.
2016. febr. 3. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

7-es, ez jóóó!

Én is ezt a taktikát szoktam alkalmazni, ha valami nagyon-nagyon megtetszik, hogy keresek valamit, ami miatt mégsem kell az nekem :D

A múltkor egy turiban megláttam egy nőnél egy csuda szép blúzt. Majd megevett a penész, hogy nem én vettem észre... Vettem egy mély levegőt és megkértem a hölgyet, hogy hadd próbáljam fel - megígértem neki, hogy visszaadom :D Nna, felpróbáltam és kiderült, hogy itt szűk, ott meg nem úgy áll, mint kellene és oltárira megnyugodtam, hogy nem is lenne jó!! :D Boldog voltam és a nő is jól szórakozott :D

Na jó, tudom, egy blúz meg egy ház nem ugyanaz a kategória, de az "elme becsapására" megfelelő a módszer :-)

2016. febr. 3. 12:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Hetes egy hete próbálok hibát találni benne, illetve észérvet, hogy miért nem kell az nekünk még sem.....

Hát mondanom sem kell,még inkább csak beleszerelmesedem.

Azon a fránya lottón,meg most sem nyertünk.

Pedig én nem vágyok több száz milliókra,hát Fortuna Istennője igazán figyelembe vehetné ezt :D

2016. febr. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!