Hogy tehetek szert rövid időn belül 17millió forintra?
Eladóvá vált a városunkban az én álomházam.....majd megveszek érte.
2 éve épült,válnak a tulajok,bár ez itt most nem is érdekes.
25ért árulják,de sajna nincs ennyim.
Félek más elviszi.
Lehetséges legálisan ennyi pénzt összeszedni gazdag rokonság nélkül?
Ha igen hogyan?
3 gyerek kell és ad az állam.
Vagy ha lány vagy és bevállalós...4-5 hónap alatt megvan.
Illegális dolgok.
Kalányos Tarzan okleveles uzsorás is tud segíteni.
"Hogy tehetek szert rövid időn belül 17millió forintra?"
Sehogy. Ráadásul, ha össze is jönne, azt az álomházat fenn is kellene tartani - jó eséllyel arra sem lenne pénzed.
"25ért árulják,de sajna nincs ennyim."
Hát, akkor sajnos meg kellene tanulni addig nyújtózkodni, ameddig a takaró ér - különben örökké boldogtalan leszel + ráadásul eladósodsz, "hitelrokkant" leszel.
Igen (lány) vagyok :)
Tudom tudom,ne álmodozzak.
Van egy lakásom,amit nem tudok eladni, illetve 8 van meg a 25ből.
Lakáshitelt nem szeretnék, vagy legalábbis nem ennyit,mert az a földhöz vágna.
A 10+10es csokot meg nem csak akor adják meg,ha újat épít(tet) az ember?
7-es, ez jóóó!
Én is ezt a taktikát szoktam alkalmazni, ha valami nagyon-nagyon megtetszik, hogy keresek valamit, ami miatt mégsem kell az nekem :D
A múltkor egy turiban megláttam egy nőnél egy csuda szép blúzt. Majd megevett a penész, hogy nem én vettem észre... Vettem egy mély levegőt és megkértem a hölgyet, hogy hadd próbáljam fel - megígértem neki, hogy visszaadom :D Nna, felpróbáltam és kiderült, hogy itt szűk, ott meg nem úgy áll, mint kellene és oltárira megnyugodtam, hogy nem is lenne jó!! :D Boldog voltam és a nő is jól szórakozott :D
Na jó, tudom, egy blúz meg egy ház nem ugyanaz a kategória, de az "elme becsapására" megfelelő a módszer :-)
Hetes egy hete próbálok hibát találni benne, illetve észérvet, hogy miért nem kell az nekünk még sem.....
Hát mondanom sem kell,még inkább csak beleszerelmesedem.
Azon a fránya lottón,meg most sem nyertünk.
Pedig én nem vágyok több száz milliókra,hát Fortuna Istennője igazán figyelembe vehetné ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!