Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom jelenteni a...

Hogyan tudom jelenteni a munkaügyi központ felé, hogy végzettséget szereztem illetve mit jelent az alábbi?

Figyelt kérdés

Tavaly év végén regisztráltam a munkaügyi központba, pályakezdő 21 éves vagyok. Munkanélküli segély nem jár, jelenleg közmunkán dolgozok. Elvileg jelenteni kell minden változást, a munkára rájöttem, hogy interneten hogy kell, de nem rég OKJ bizonyítványt szereztem és arra nem jöttem rá, hogy lehet. Volt katonaság, nyugdíj, nappali jogviszony, de végzettséget nem találtam Végül megnyomtam egy gombot véletlenül ami azt jelenti:

,,Nyilvántartásba vételre vonatkozó előzetes adatbejelentés"

Ez micsoda? Azt írta emaiben a rendszer, hogy a következő napokban fel veszik velem a kapcsolatot.

2016. jan. 30. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Felhívod telefonon az ügyintéződet és megmondod neki.
2016. jan. 31. 09:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Az túl személyes, neten akarom :(
2016. jan. 31. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!