Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen család...

Szerintetek milyen család számít manapság gazdagnak?

Figyelt kérdés
Kire mondod azt, hogy jómódú, gazdag? Ki az, aki átlagos?
2016. jan. 27. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

4-es

Tökéletesen jól látod!

2016. jan. 28. 00:02
 12/15 anonim ***** válasza:

9 es, az tök más világ volt! Azt ne hasonlítsd ehhez a mostanihoz, mert ott nem lehetett akármid (itt sem nagyon) de ott aztán tényleg elszedték ah volt valamid!

Hány nemesi származású családnak álalmosították a földjeit, birtokait stb. Az életbe nem kapták őket vissza, csak valami nevetséges kárpótlási jegy formájában..

2016. jan. 28. 00:04
 13/15 anonim válasza:
Elveszítettem a munkámat és ameddig nem találok másikat, takarítani járok magánházakhoz. Szerintem az a gazdag, akinek bejárónöje van és otthon nem Kell a házimunkával foglalkoznia. Van pénze, hogy mással csináltassa meg.
2016. jan. 28. 02:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég szubjektív dolog, hogy ki számít gazdagnak, viszonyítás kérdése. Heti 70 óra munkával 450-500ezret összekaparok, pl egy 51ezret kereső közmunkás engem gazdagnak nevezne, ugyanakkor én olyat mondok gazdagnak, aki normális munkaidővel megkeresi a netto 1 milliót, másfelet.
2016. jan. 28. 10:38
 15/15 zgyzgy válasza:
Az igazán gazdagnak munka nélkül van sok pénze.
2016. jan. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!