Hol tudom díjmentesen beváltani a perselyben összegyűlt sok sok apró pénzem?
Mennyi az a sok sok?
Én komolyan nem értem az embereket. Miért nem ezrest gyűjtesz? Azt bárhol gond nélkül elfogadják...
Nem utasíthatják vissza, és nem számolhatnak fel díjat, ha fizetsz vele. Azt nem mondom, hogy a közértben szivasd a mögötted állókat és a pénztárost, de, ha bemész a bankodba, hogy be szeretnél fizetni a számládra pénzt, akkor sem nem számolhatnak fel díjat érte, sem nem utasíthatnak el. Befizeted, és kész. Kijössz a bankból.
Utána átmész egy pénzkiadó automatához, és felveszed amennyit szeretnél belőle (havi 1 pénzfelvétel ingyen van, ha jól tudom, minden banknál)
Amit javasolnék, hogy nézd át a sok aprót, nincs-e közöttük olyan, amit már kivontak a forgalomból, mert akkor ez nem működik.
#4 sem teljesen igaz.
"Amennyiben egy vevő a vásárlás során – akár több címletből, összesen - 50 darabnál több érmével szeretne fizetni, a kereskedő nem köteles azt elfogadni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!