Állásinterjún mennyire lehetek őszinte?
Első interjúmra készülők, és ha céljaimról vagy bármiről kérdeznek mennyire lehetek őszinte?
Ha megkérdezik, hogy mi motivál, vagy miért őket választottam akkor mondhatom azt, hogy a legjobbak közt szeretnék lenni a szakmámban, és jelenleg csak a tanulási lehetőség miatt választanám őket, mert úgy ítéltem meg, hogy ezen a helyen tudnék tanulni.
(szakmai gyakorlatra pályázom az állást)
Ez majdnem teljesen jó, amit írtál - amit véleményem szerint nem kellene mondanod, azt a részt "kiveszem", kipontozom:
"Ha megkérdezik, hogy mi motivál, vagy miért őket választottam akkor mondhatom azt, hogy a legjobbak közt szeretnék lenni a szakmámban, és ... a tanulási lehetőség miatt választanám őket, mert úgy ítéltem meg, hogy ezen a helyen tudnék tanulni. "
A "jelenleg" és a "csak" szót hagyd ki. Sosem tudhatod, nem akarsz-e tényleg ott maradni - nem kell rögtön az elején elvágni magad :-) Nekem is volt olyan munkahelyem, amit ugródeszkának szántam, aztán jól éreztem magam ott és sokáig maradtam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!