Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A jófogáson hogyan lehet...

A jófogáson hogyan lehet megrendelni ezt a terméket?

Figyelt kérdés

[link]

Hol van a megrendelés gomb? Ha nincs, miért nincs? Meresztem a szemem, de sehol sem lelem. :)

2016. jan. 22. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:

A jófogás nem egy webáruház. Hanem egy hirdetési oldal. Mint régen az expressz pl.

Tehát felveszed a kapcsolatot az eladóval, és megegyezel vele. Ott van a tel.száma az r alatt. De írhatsz is neki.

2016. jan. 22. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Írtam, nem válaszol. Hívtam, nem veszi fel.

Azért kérdeztem, mert máshol ott az ár meg a fizetési lehetőségek, itt meg semmi.

De ok, köszi.

2016. jan. 22. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha még nem válaszolt és nem veszi fel a telefont, akkor inkább örülj, hogy nincs ott a fizetési lehetőség :-)

Komolyra fordítva a szót: lehet, hogy dolgozik az eladó, orvosnál van stb. Nem tudom, mikor írtál neki, de én sem tudom mindig felvenni a telefont, pl. mikor dolgozom.

A Jófogás ugyanis tényleg nem egy webshop, hanem hirdetési oldal, ahogy írta az előző válaszoló.

Amit itt megveszel, azt nagy valószínűségtől magánszemélytől veszed, ilyenkor a megvásárolt termékre garancia sincs, nincs 14 napos elállási jog, stb.

Sőt, néha az sem biztos, hogy működik, vagy egyáltalán megkapod, amire elutalod a pénzt. Természetesen a Jófogáson is vannak normális, rendes eladók, csak ezt itt nem tudod kiszűrni, ki a normális és ki nem, mivel az eladónak nincs értékelése. Ilyenkor jobb személyesen átvenni, ha lehet, kipróbálni.

2016. jan. 22. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Találsz egy ilyen jelzést is az oldalon:

" Probléma a hirdetéssel?"

Élj a lehetőséggel!

2016. jan. 22. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért kellene jelezni, hogy a probléma a hirdetéssel?

Ezt akkor szokták, ha szabálytalan a hirdetés, rossz kategóriában van, az eladó más oldalt is reklámoz, stb.

Ez nem szabálytalan, nem tudom, miért kellene az eladót "felnyomni" egyszerűen nem áll a nap 24 órájában rendelkezésre az eladó.

Fogadni mernék, hogy a kérdező nem tegnap próbálta telefonon hívni, hanem ma délelőtt valamikor.

2016. jan. 22. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
-1 eladó (mivel szóismétlés volt, bocsi)
2016. jan. 22. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:

20-án írtam neki és azóta nem válaszol, azért próbáltam ma hívni, de nem vette fel.

Nem mondtam, hogy nem próbálom még majd keresni a későbbiekben, de azt sem akartam, hogy esetleg én vagyok a lütyi és valamit rosszul nézek az oldalon.

Kösz, ha egyből hülyének néztek... Nemtom, miért van az, h az ember bármit kérdez, akkor egyből szellemileg visszamaradott, sükebóka emberként bánnak vele. Mi van, ha egy tök normális felnőtt ember vagyok, aki mielőtt hülyének nézi az eladót, szeretne megbizonyosodni arról, hogy nem ő csinál-e valamit rosszul.

Egyébként az ember helyesírásából számomra simán leszűrhető, hogy ki normális és ki agyilag zokni ember. Köszi a válaszokat!

2016. jan. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!