A pénz miért nem boldogít?
13 éves vagyok, csóró családba születtem (fizetés is kevés, hitel is van).
Szeretnék én tanulni, hogy jobb legyen de nem tudok, mert "nincs rá pénz". Azaz nincs tollam, egy grafitom van, táskám szakadt, tolltartóm nincs.. 4.13 lett az átlagom most félévkor de nagyrészt szerencse. Sok tanár megdicsért már, hogy tavalyohoz képest mennyivel jobb (3-as voltam) de itthon csak rosszabb mert a házit sincs mivel megírni néha.
A panaszkodsáon kívül mi a kérdés?
Maga a pénz nem boldogít, hanem az, amit veszel belőle. 13 évesen meg milyen tanulásra kell neked a pénz? Interneted van, ott iszonyat mennyiségű tudás elérhető, majd mire meg a főiskoláig jutsz, menj el már 15 évesen diákmunkázni nyáron és lesz pénzed.
Kell a sajnáltatás, mert akkor legalább megnyugszom.
Van internet. Kössz..Sokat érek vele. Valóban szinte minden fent van de ha nem tudom mit keressek.
#5 nagyon vigyázz mit írsz, mert ha tényleg megteszi akkor téged is elővehetnek. Szóval ilyenre biztatni BTK kategória.
Kérdező:
Ne csinálj hülyeséget! Ha toll kell akkor millió helyen kapsz ingyen, ez nem lehet gond!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!