A taxisok csak lejáratják magukat ezekkel a tüntetésekkel nem?
Igen!
A taxisok mindig is az extra profitra hajtottak, rémes, hogy mennyibe kerűl náluk egy városon belüli fuvar...
Jött egy utaztató cég, ahol telekocsi rendszerben utazhatsz olcsón, visszajelzést készíthetsz a sofőrről, hasonlóan, mint az o betűs cégnél.
Na ez a gondja a taxisoknak, a visszajelzés. :-)
"taxisok mindig is az extra profitra hajtottak"
Ócska demagóg duma. Mindenki a profitra hajt. Te is. Vagy ingyen dolgozol a munkahelyeden?
"rémes, hogy mennyibe kerűl náluk egy városon belüli fuvar"
Ezt mondjuk megkérdezhetnéd Tarlóstól és barátaitól, miért van így. Hatósági árat szabtak meg a taxikra, minimum és maximum egyben, a piacgazdaság elveivel teljesen ellentétesen.
"Na ez a gondja a taxisoknak, a visszajelzés"
A taxisoknál a visszajelzés az, hogy nem szállsz be többet a taxijába. Nem hiszem, hogy ez a gondjuk.
2#!
Na megjött okoska, aki egyből nekem esett!
A kérdésre válaszolj, légy szives, ahelyett, hogy a válaszom elemzed!
Vagy nekem nem lehet véleményem, csak a hozzád hasonló tudálékosoknak?!
De, lehet. Attól még nem muszáj azt elfogadnom, főleg, ha megalapozatlan, sőt buta dolgokat állítasz benne. Egyébként ha már itt tartunk, a te válaszod sem válasz a kérdésre, az 1. sort kivéve.
Egyébként szerintem is valamilyen szinten lejáratták magukat, főleg, mikor az Uber sofőrökhöz odamentek arcoskodni, és csürheként viselkedtek. Amit konkrétan követeltek, miszerint távolítsák el a mobil appokat az áruházakból - ezt hülyeségnek tartom, az élet nem így működik. Arról viszont nem ők tehetnek, hogy az Ubert ezáltal több ember megismerte, ez a társadalmat jellemzi, mennyire burokban élnek sokan, és nem tudnak egy csomó dologról, míg minden létező médium a szájukba nem rágja.
A tüntetés egyébként alkotmányos alapjog. És sajnos valamit most a kormányzatnak ill. az önkormányzatnak kellene lépnie, valljuk be.
A taxisok annyira hülyék, hogy arra nehéz szavakat találni.
1. Óriási ingyenreklámot csinálnak az Übernek.
2. A Deák tér lezárásával és a hepciáskodásukkal magukra haragítják az embereket.
Öngól. Így kell odab.aszni a saját üzletednek.
Amíg nem egyenlőek a viszonyok, addig nem lesz igazságos a taxisokat szidni.
Tisztában vagyok vele, hogy a taxisok között van marha sok inkorrekt. De ha elvesszük a verseny lehetőségét, akkor milyen jogalappal szidjuk őket?
100% biztos vagyok benne, hogy akkor is tüntettek volna valamiért, ha nem lenne fix ár meg nagy szigor. Akkor simán le lehetne őket hülyézni, de ebben a helyzetben szerintem nem.
Szerintem jó lenne valami rendet tenni végre, mert az utcai csürhe miatt sokan nehezen közelednek. Érdekes, amikor más miatt volt rövid útzár akkor a taxis volt a legjobban felháborodva. De ha ők csinálják az rendben van?
Amúgy az uber az nem taxi, nem értem miért kell versenytársnak tekinteni? Alma-körte esete. Uberes nem állhat drosztra, nem használhatja a busz sávot, nem irhatja az autójára, hogy minősített Budapesti taxi stb. Tökre nem ugyanaz a szolgáltatás!
Az adózás pedig a taxisoknak is sokszor bajos, érdemes lenne átvizsgálni a deák téri csürhe taxis népség adózását hogy mégis miből telik az új autóra mondjuk a minimálbéres bevétel után. Nem lenne patyolat tiszta, garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!