Hol tudok megtanulni tőzsdézni?
Azt leírnád, hogy jelenleg mihez értesz? Mivel foglalkoztál? Hogy akard megérteni a tőzsde lényegét, ha nem vagy tisztában az alapvető gazdasági folyamatokkal, némi matematikával? Miből gondolod, hogy a "tőzsdézést" el lehet lesni valakitől, ennyi erővel az agysebészetet is el lehetne nem?
Mellesleg szívesen segítek, mondjuk 2 éven át minden megkeresett pénzednek a 35%-a az enyém. Ez így ok? Mert ugye valakinek magyarázni, mutatni neki a fogásokat, megértetni az alapokat elég kemény meló, és sok időt elvesz az ember életéből.
Az alapfogalmakat azért mégiscsak előre meg kellene tanulni. Én bármikor szívesen magyarázok egy félórát bárkinek. De nem úgy, hogy minden második szavamra visszakérdez, hogy mi az a margin, meg mi az a spread, meg mi az a CDF.
Jött hozzám valaki segítséget kérni, de azzal nem volt tisztában, hogy mi a valuta és mi a deviza. Mondtam neki, hogy sajnos én csak a magam nyelvén vagyok hajlandó beszélgetni, és ha meg akar érteni, akkor nem nekem kell az ő szintjére süllyednem, hanem neki kell az én szintemre felfejlődni!
utolsó: egy fél órát szerintem mindenki szívesen magyaráz, vagy akár konkrét kérdésekre is szívesen válaszol.
Az viszont szerintem nem konkrét kérdés, és nem is fél óra, hogy "taníts meg tőzsdézni, de nem az előadások érdekelnek". Aki ennyire alulról kezdi arra vagy nagyon sok félórát szánsz, vagy sokat vársz, mire megérti amit beszélsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!