Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthoni munka ahova előre...

Otthoni munka ahova előre kell fizetni tuti átverés?

Figyelt kérdés

Megszűnt a munkahelyem, sos melót kell találnom, picit kétségbeesve minden érdekel.

Találtam egy hirdetést, ahol 1000 forintot kell küldeni az első csomagért, elvileg a futárra.

Szerintetek átverés lehet, és pont arra megy hogy ennyiért megpróbálják az emberek vagy létezhet valós csomagolói munka?

2016. jan. 16. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
1000% kamu minden előre fizetős
2016. jan. 16. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Arctalanul nincs tiszta meló , a kétkezi munka se arról szól hogy te fizetsz a tulajnak . A kétségbeesés érthető , forrd ki a pánikot és a tutira testre szabottra állj rá . Aki meg akar téveszteni leplezd le nevesd ki .
2016. jan. 16. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy tudom, hogy az elvégzett munkáért cserébe szoktak pénzt kapni az emberek, nem pedig fordítva.
2016. jan. 17. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem biztos, hogy átverés de 99%! :)
2016. jan. 17. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Jól írják, hogy átverés (jó eséllyel piramisjáték, ahol utána neked is kell tukmálnod, hogy a többi 1000 Ft hozzád folyjon be).

Munkáért sose kell előre fizetni, mert ha esetlegesen bármilyen költség felmerülne (pl. munkavédelmi eszközök beszerzése stb), azt akár az első béredből is levonhatnák...

2016. jan. 17. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

A feladatod balekkeresés, majd nekik küldözgetni a fénymásolt lapokat és a hirdetéseket, amit te is olvastál, ezért 1000Ft-ot kérve.

Ezt te "munka"-nak nevezed???

2016. jan. 17. 15:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy meggyőztetek. Valahol én is tudtam hogy ez nem igaz, csak nagyon kéne valami, de nem ez lesz az. Köszi
2016. jan. 17. 21:20
 8/8 anonim válasza:
Szia, ha gondolod írj privit, lehet hogy tudok segíteni. :)
2016. febr. 5. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!