Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnék eladni dolgokat,...

Hol tudnék eladni dolgokat, ha 16 éves vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval a vaterára, meg ilyenekre kell v.mi bankszámlaszám, vagy hasonló, de nekem az ugye nincs. A szüleim meg azt hiszik, hogy akkor bárki leemelhet róla pénzt. Nincs olyan oldal ahova nem kell, és az is licitálós?

És hogyan kereshetnék a nyáron pénzt? Próbálkozok, majd nyári munkát keresni, de nem hiszem, hogy lesz, és falun lakok

2010. márc. 27. 09:21
 1/10 anonim válasza:
www.expresz.hu nem kell bankszámlaszám nem fizetős ,fizetés nélkül 2hónapig hirdethetsz!
2010. márc. 27. 09:25
 2/10 A kérdező kommentje:

Én festményt szeretnék eladni (sajátot).

Ezért szeretnék licitálósat, hogy lássam mennyit ér másoknak. Én akár 1000 Ft-ért is eladnám, de lehet annyit se ér.

Esetleg a meskán megpróbálom. Az egyszerűbb, mint a vatera.

2010. márc. 27. 09:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Ezt a képet a héten csináltam. Szerintetek mennyit érne?

Tájképeket festenék, mert azt jobban kedvelik, és nyáron ennél jobban fogok festeni, mert még csak fél éve csinálom, és lesz időm. Szerintetek?

[link]

2010. márc. 27. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon jó, offolok. :-)

Nem véletlenül a váci Madách Imre Gimnáziumba jársz és Ricsinek hívnak? :-)

2010. márc. 27. 10:21
 5/10 anonim válasza:

Szia!Én imádom a képeket,na de én fotózok,nem festek.12 éves vagyok:D

Jézusom..ez a rókás..ez egyszerűen mesébe illő!!

Hát láttam már ilyet jó nagyba 3000 forint felett de nem tudom te hogy vagy vele...

Gondold meg,mert a tehetséged...-biztos mondták már.:)

További sok sikert és ha akarod felvehetnéd velem a kapcsolatot,msn-em meg skypeom is van.Elküldhetnénk az alkotásainkat egymásnak,csak úgy vélemény céljából...

Na jó nem hiszem hogy akarod de jó lenne művészlelkekkel barátkozni.Ha akarod írj privit.

Puszi

2010. márc. 27. 10:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy vannak akiknek tetszik. De azért annyira senkinek se, hogy pénzt adjon ki érte. De megértem, mert még tényleg nem olyan jók, de nyáron nem lesz más dolgom, így sokat tudok gyakorolni.

És nem Ricsi vagyok, hanem Evelin, és tettem már az oldalra fel kérdéseket egy-egy művel kapcsolatban, és mindig mondják, hogy jó.

Szívesen beszélnék veled utolsó, de nem nagyon használom az msn-t meg a többit, de e-mailt írhatsz és szívesen megnézném a képeidet.

Az enyémek itt vannak:

[link]

Érdekelne, hogy ezek hogy tetszenek.

2010. márc. 27. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jók a képeid! Nézz szét, hátha indulnak kiállítások, stb. Lehet jobban járnál vele, ha ilyesmikre járnál, mint néhány ezer ft-ért szétosztogatnád!

Amúgy vaterára sem kell bankszámlaszám, ha a kifizetési mód nem átutalás.

2010. márc. 27. 13:15
 8/10 A kérdező kommentje:

De csak űgy tudok regisztrálni, hogy megadom a bankszámlaszámomat.

Mamám szeretné, ha lenne v.mi kiállításom és majd lehet elintézi, hogy falunapon legyen valami. igaz nem sokat ér az, de legalább tudnák mások, hogy én is értek valamihez.

2010. márc. 27. 13:44
 9/10 A kérdező kommentje:
És azért rajzolok, festek most, hogy gyakoroljak. 2 év múlva érettségizek és hátha valami ilyesmi irányba megyek tovább.
2010. márc. 27. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
a vatera.hu-n.
2010. márc. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!