Magyarországon vannak elárverezett raktárak?
Figyelt kérdés
A rankárvadászok ban van hogy abból tök jól meg lehet élni. Ilyen Magyarországon is van? Elmegyek egy árverésre veszek 1-2 raktárat és ami benne van eladom? Kell hozzá vállalkozói?2016. jan. 5. 19:05
2/10 anonim válasza:
Sok pénz kell hozzá. Nálunk nem hinném, hogy meg lehet élni belőle, egyszerűen mert nincs annyi raktár, hogy annyit elfelejtsenek, amennyi elég ahhoz, hogy ebből élj meg.
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig olyan jó lenne. Szívesen lennék raktárvadász! Hobbiból is.
2016. jan. 5. 19:38
4/10 A kérdező kommentje:
50.000 fz nevezési díj??????? Megyek külföldre.
2016. jan. 5. 19:59
5/10 anonim válasza:
Szerinted mennyi köze van egy szenzációhajhász tv műsornak a való élethez?
6/10 A kérdező kommentje:
Ft*.
Annyi hogy azért az nem megrendezett. Én úgy tudom.
2016. jan. 5. 20:15
7/10 anonim válasza:
De hatalmas betűkkel ki van ám írva minden rész elején, hogy a bemutatott raktárak VÁLOGATOTTAN a legjobbak és kivételesek, ezért kerültek a műsorba. Bevallottan 100-ból 50 raktár veszteséges, 45 épphogy nullás és 5 mákos.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam. Akkor ezt hagyom.
2016. jan. 5. 20:44
9/10 anonim válasza:
Hasonló munkakörben melóztam egy ideig.Csak nem raktárakra licitáltam,hanem általában hagyatékba került-megörökölt garázs,fészer,tárolók tartalmát vásároltam fel-amikre az örökösök nem tartottak igényt.Mind a vételár,tartalom és haszon változó volt.Érdemes tudni,hogy mit-hol lehet eladni.Jó kis mellékes volt.
10/10 anonim válasza:
Kérdező még a szereplők is elismerték, hogy ők fizetett színészek. Valamint rengeteg felvétel van, amin 1ik percben nincsen doboz, néhány perccel később pedig van, tehát ők rendezik be :)
A licitálásra pénzmagot kap minden csapat, amit nem költenek el megtarthatják + 25 000 dollár/ rész.
Valamint tudják, hogy mennyit lehet akasztani max, de azt nem hogy melyik licit a nyerő, ezért is szopatják egymást és nem csak a szerep miatt.
Ha ebből akarsz megélni, jól kell sz***pnod és azt is tudni kell kit kell lesz***pnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!