Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon vannak elárvere...

Magyarországon vannak elárverezett raktárak?

Figyelt kérdés
A rankárvadászok ban van hogy abból tök jól meg lehet élni. Ilyen Magyarországon is van? Elmegyek egy árverésre veszek 1-2 raktárat és ami benne van eladom? Kell hozzá vállalkozói?
2016. jan. 5. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2016. jan. 5. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Sok pénz kell hozzá. Nálunk nem hinném, hogy meg lehet élni belőle, egyszerűen mert nincs annyi raktár, hogy annyit elfelejtsenek, amennyi elég ahhoz, hogy ebből élj meg.

2016. jan. 5. 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig olyan jó lenne. Szívesen lennék raktárvadász! Hobbiból is.
2016. jan. 5. 19:38
 4/10 A kérdező kommentje:
50.000 fz nevezési díj??????? Megyek külföldre.
2016. jan. 5. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyi köze van egy szenzációhajhász tv műsornak a való élethez?
2016. jan. 5. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Ft*.

Annyi hogy azért az nem megrendezett. Én úgy tudom.

2016. jan. 5. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
De hatalmas betűkkel ki van ám írva minden rész elején, hogy a bemutatott raktárak VÁLOGATOTTAN a legjobbak és kivételesek, ezért kerültek a műsorba. Bevallottan 100-ból 50 raktár veszteséges, 45 épphogy nullás és 5 mákos.
2016. jan. 5. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam. Akkor ezt hagyom.
2016. jan. 5. 20:44
 9/10 anonim válasza:
Hasonló munkakörben melóztam egy ideig.Csak nem raktárakra licitáltam,hanem általában hagyatékba került-megörökölt garázs,fészer,tárolók tartalmát vásároltam fel-amikre az örökösök nem tartottak igényt.Mind a vételár,tartalom és haszon változó volt.Érdemes tudni,hogy mit-hol lehet eladni.Jó kis mellékes volt.
2016. jan. 5. 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező még a szereplők is elismerték, hogy ők fizetett színészek. Valamint rengeteg felvétel van, amin 1ik percben nincsen doboz, néhány perccel később pedig van, tehát ők rendezik be :)

A licitálásra pénzmagot kap minden csapat, amit nem költenek el megtarthatják + 25 000 dollár/ rész.

Valamint tudják, hogy mennyit lehet akasztani max, de azt nem hogy melyik licit a nyerő, ezért is szopatják egymást és nem csak a szerep miatt.

Ha ebből akarsz megélni, jól kell sz***pnod és azt is tudni kell kit kell lesz***pnod :)

2016. jan. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!