Mennyi a jövedelmed? Elégedett vagy vele? Sokat tettél érte?
Megengeded hogy elmondjam a velemenyem, vagy kulon engedelyt kell toled kernem?`
Amugy kampanyt nem folytatok, de igen, szerintem tul magasak a nyugdijak Magyarorszagon.
Hat ezer euró nettót keresel és fáj hogy Mo-n mennyi a nyugdíja az embereknek?
Aha. :)
Erősen trollszag van. 6ezer eurós fizu mellett 5000Ft -ot le akarsz vonni a myugdíjakból, mert a kb 300eurós nyugdíj magas. Egy napi kereseted.
Lenne. Ha ott dolgoznál. És nem egy tinisrác irogatná csak a vágyálmait. :D
Nettó 500-600, igen elégedett, igen sokat, 8 órás munka mellett saját vállalkozás, pénzügyi terület.
Összesen most kb napi 10-14 óra munkával.
Kb 6-8 év volt eddig eljutni, de sokkal sokkal kevesebbért ugyanennyi munkával.
Még pár évig lehet csinálni, de aztán visszább kell venni.
"Hat ezer euró nettót keresel és fáj hogy Mo-n mennyi a nyugdíja az embereknek? "
Egyaltalan nem faj, nem erzelmi alapon kozelitem meg a kerdest.
Arrol van szo hogy mi lenne Magyarorszag szamara a kivezeto ut ebbol a folyamatos lecsuszasbol. Engem nem erint kulonosebben, de erdekelni erdekel, es velemenyem is van rola.
"És nem egy tinisrác irogatná csak a vágyálmait. :D"
40 evesen nem szamitok igazan tinisracnak. De amugy mindenki azt hisz amit akar, a valosagot nem befolyasolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!