Hol tudok csomagot küldni 23. án ami 24. én megérkezik?
Meg kell keresned az egyik csomagszállító futárszolgálatot.
Példának itt az egyik:
A többi: DHL, DPD, TNT, UPS.És lehet, nem teljes a fölsorolás.
Keress vagy kérdezz rá a költségekre, mert lehet, hogyha taxiba ülsz olcsóbban, de gyorsabban biztosan, kijössz.
Már válaszoltam Neked erre a kérdésre meglehetősen pontosan, mint 7-es válaszoló, ITT:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Most is csak azt tudom mondani, hoghy Magyar Posta, ha ma feladod 1 napos időgarantálttal, akkor holnap megkapják, ha csak holnap tudod feladni, akkor CSAK SZOMBATI KÉZBESÍTÉSSEL! tudod feladni, plusz 1.440 ft-os felárral, s akkor talán még megkapják...
Akkor még egyszer elmondom, szájbarágósan: Ha holnap feladod és Hódmezővásárhelyen van lehetőség szombati kézbesítésre, akkor 1.400 ft plusz ráfizetéssel csütörtökön megkaphatja - egyéb esetben nem.
Futár cégek tele vannak - tuti, hogy nem fogják tudni kikézbesíteni.
Azt viszont nem értem, miért nem adod fel ma? Eredetileg arról volt szó, hogy ma feladod... akkor még odaérhetne 1 napos idő garantálttal...
Némi alternatíva, de leírásnak megfelel és még olcsóbb is.
Volán..:)
Feladod Szegeden a buszra (ráfizetsz x száz forintot) és az ismerősöd vásárhelyen meg elkéri. Tadam!
Hátránya, hogy nyilván ki kell érte menni, de engem már húzott ki a bajból amikor 'moströgtönazonnal' kellett egy apró csomagot eljuttatnom A-ból B-be.:) Aznap odaért, szemben a postás megoldással jóval olcsóbban.:)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!