Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudok csomagot küldni 23....

Hol tudok csomagot küldni 23. án ami 24. én megérkezik?

Figyelt kérdés
Szeged-Hódmezővásárhely között lenne szó. És bármi szóba jöhet. De nekem valami konkrétum kell hogy milyen cég szállítaná ki.
2015. dec. 22. 14:33
 1/7 belapus ***** válasza:
57%

Meg kell keresned az egyik csomagszállító futárszolgálatot.

Példának itt az egyik:

[link]

A többi: DHL, DPD, TNT, UPS.És lehet, nem teljes a fölsorolás.

Keress vagy kérdezz rá a költségekre, mert lehet, hogyha taxiba ülsz olcsóbban, de gyorsabban biztosan, kijössz.

2015. dec. 22. 14:43
 2/7 belapus ***** válasza:
Most jutott eszembe, hogy 24-e szombati napnak számít.Lehetséges, akkor nem is dolgoznak.
2015. dec. 22. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Már válaszoltam Neked erre a kérdésre meglehetősen pontosan, mint 7-es válaszoló, ITT:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

Most is csak azt tudom mondani, hoghy Magyar Posta, ha ma feladod 1 napos időgarantálttal, akkor holnap megkapják, ha csak holnap tudod feladni, akkor CSAK SZOMBATI KÉZBESÍTÉSSEL! tudod feladni, plusz 1.440 ft-os felárral, s akkor talán még megkapják...

2015. dec. 22. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Voltam postam ma, megkerdezni hogy ha feladom holnap akkor csutortokre megkapja-e es azt mondtak nem, mert nem dolgoznak
2015. dec. 22. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor ha nagyon fontos, saját magad tudod elvinni. De ha már múltkor is feltetted a kérdést - és már akkor is szűk volt a határidő - miért nem adtad fel ma délelőtt a csomagot? :o
2015. dec. 22. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer elmondom, szájbarágósan: Ha holnap feladod és Hódmezővásárhelyen van lehetőség szombati kézbesítésre, akkor 1.400 ft plusz ráfizetéssel csütörtökön megkaphatja - egyéb esetben nem.

Futár cégek tele vannak - tuti, hogy nem fogják tudni kikézbesíteni.

Azt viszont nem értem, miért nem adod fel ma? Eredetileg arról volt szó, hogy ma feladod... akkor még odaérhetne 1 napos idő garantálttal...

2015. dec. 22. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Némi alternatíva, de leírásnak megfelel és még olcsóbb is.

Volán..:)

Feladod Szegeden a buszra (ráfizetsz x száz forintot) és az ismerősöd vásárhelyen meg elkéri. Tadam!

Hátránya, hogy nyilván ki kell érte menni, de engem már húzott ki a bajból amikor 'moströgtönazonnal' kellett egy apró csomagot eljuttatnom A-ból B-be.:) Aznap odaért, szemben a postás megoldással jóval olcsóbban.:)

Remélem segítettem.

2015. dec. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!