Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A dpd futárszolgálat szombaton...

A dpd futárszolgálat szombaton is szállít?

Figyelt kérdés
Pénteken adták át a csomagot de du.ezért ma nem tudták már elhozni.Szombaton van szolgálat vagy várni kell hétfőig?
2015. dec. 18. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hétfőn hozzák majd ki.
2015. dec. 18. 23:22
 2/4 anonim válasza:

Ma 2018.03.10.-én szombaton, kellemesen meglepődve azt tapasztaltam, hogy a DPD futár kopogtat az ajtón és meghozta a csomagomat.

Mivel előző nap, pénteken 15:00-kor kaptam a levelet, hogy átadták a csomagot a DPD-nek és nem kértem semmiféle extra gyors szállítást, én is hétfőre vártam, meg sem néztem, hogy közben szombat reggel levelet is küldött a DPD, hogy hozzák a csomagot, tehát úgy látszik szombaton is érdemes számítani rájuk. Innen is köszönöm DPD.

2018. márc. 10. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
A mai szombat munkanap, és a DPD a legtöbb futárszolgálathoz hasonlóan 1 munkanapos határidővel szállít.
2018. márc. 10. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3 Rég rossz, ha a 2015-ben feladott csomagját ma hozzák ki.
2018. márc. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!