A paypal-al kapcsolatban, mi az a Proof of Address?
Figyelt kérdés
Limited státuszba rokott a paypal,kérték tőlem a Photo ID-t, elküldtem a személyigazolványom másolatát amit el is fogadtak. Proof of Adress, elküldtem a bankszámlakivonatom másolatát de nem fogadják el, mi lehet a gond,rosz adatot küldtem?#PayPal #proof of address
2015. dec. 15. 07:35
1/6 anonim válasza:
A lakcímedet kell igazolni, arra célszerű a lakcímkártáyt elküldeni.
2/6 anonim válasza:
olyan közüzemi számlát küldj, amin a te neved és címed van rajta
lakcímkártyát nem nagyon szokták elfogadni (tapasztalataim szerint)
3/6 anonim válasza:
Ilyenkor nem jut eszedbe egy angol-magyar szótárat megfogni?!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de igen használok fordítót mert nem megy az angol. Egyébként küldtem lakcímkártyám kétoldala, bakszámlakivonatom másolata, telefon számla másolata sárga csekk másolatával eggyütt de semmit se fogadnak el.
2015. dec. 15. 10:21
5/6 anonim válasza:
Nekem elfogadták a lakcímkártyát.
Egyébként elég vicces a PayPal. Nekem semmilyen közüzemi számla nincs a nevemen, bankszámlakivonatot csak elektronikusan kapok. Akkor most mi van, ha nem fogadják el a lakcímkártyát? Egyébként meg nyomtatok nekik szívesen közüzemi számlát, büdös életben nem jönnek rá, hogy én raktam össze... Szóval nem értem, mit várnak ilyenkor.
6/6 anonim válasza:
Én asszem pdfben küldtem el nekik a bankszámlakivonatot (personal paypal account, nem business).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!