Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudom ingyen, viszonylag...

Hol tudom ingyen, viszonylag anonim módon eladni egy tárgyamat?

Figyelt kérdés

Főleg internet érdekelne...

honfoglaláskori szabja mintájára készített szabjáról van szó.

2010. márc. 22. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Miért akarsz anonim maradni?Loptad?:)
2010. márc. 22. 23:30
 2/8 A kérdező kommentje:

nem... csak nem nagyon szeretem a valós kilétem megadni... (na ez elég hülyén hangzott).

Nem bízom meg az internetes adatbázisokban... Kap egy vírust, és máris országvilág tud rólad mindent... Ha tledonszámot kell megadni (ld.: vatera), akkor egy ilyen eset esetén például bárki gyakorlatilag százezres számlákat képes gyártani neked...

De ez lényegtelen... Ez más topikba tartozik.

Kérlek inkább a kérdésre felelj!

Köszönöm!

2010. márc. 22. 23:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Mégegykét hülye kérdés elkerülése végett:

1.)Nem loptam, az a dzsipók reszortja... :)

2.)A döntésem oka röviden tömören: Párommal 3 hónapja vagyok együtt... Viszont kikötötte, hogy nem hajlandó eltűrni ilyen dolgokat együttlétünk során...

Íj nem volt gond, mert egyik jóbarátomnak amúgyis kellett, de ezt nem akarta megvenni...

Több hülye kérdés (amit esetleg énis feltennék hasonló esetben XD) nem jut eszembe...

Várom a válaszokat továbbra is.

2010. márc. 22. 23:48
 4/8 Vadmeggy ***** válasza:
Expresszen meg apróneten nem kell feltétlenül telefonszámot megadni, csak email címet, de azok általában komolytalan eladók, mert legtöbbször nem válaszolnak. Szerintem ne paranoiáskodj nyugodtan add meg a telefonszámodat, senki nem ér rá azzal foglalkozni, hogy téged hivogasson. 100 ezres számlát meg hogy csinál vki csak a telefonszámoddal, meg a neveddel?
2010. márc. 23. 01:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Adj meg kamu adatokat, pl. Teszveszen ezt simán megteheted.
2010. márc. 23. 01:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Elviheted valamelyik régiségboltba, bizományi boltba, legfeljebb csak bizományba veszik be (akkor kapsz pénzt, ha eladták)...

Elviheted valamelyik zálogházba, ahol mindenfélét bevesznek és nem zálogba adod, hanem eladásra felajánlod...

Van már sokféle aukciós weboldal, nem csak a Vatera vagy a TeszVesz, ahol nem kell jutalékot fizetned az eladás után...

A Vaterán és a TeszVesz-en nem publikus az Eladók neve. telefonszáma, ez csak akkor jelenik meg a Vevőnek, ha "leütötte" a terméket! Tehát csak 1 vevő láthatja, akinek komoly vásárlási szándéka van. Ő is csak azért, hogy a lebonyolítás miatt elérhessen.

Az aukciós oldalakon általában be kell regisztrálnod vagy a telefonszámodat, vagy a bankszámládat (Eladóknak az utóbbit). Sok Eladó még a lakhelyét sem írja ki publikusan, csak a megyéjét...

Apróhirdetés útján szinte lehetetlen valamit eladni, akár hónapokig fenn lehet a hirdetésed, hogy a kutya sem nézi meg.

2010. márc. 23. 03:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a jofogás.hu-n hirdettem, oda nem kell megadni, csak egy mail címet és ingyenes.
2010. márc. 28. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Micsoda????Nem hajlandó eltürni íjat és honfoglaláskori szablyát(ill a másolatát) eltürni a lakásban???????

Úristen....

Hány évesek vagytok????

2010. aug. 22. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!