Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tescoba jelentkeztem árufeltöl...

Tescoba jelentkeztem árufeltöltőként és ma felhívtak hogy holnap a baromfipultba kell mennem. Akkor most a húst nekem kell kimérnem? MErt igazából fogalmam sincs hogy azt ott hogy kell meg miként.

Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen állás az, hogy jelentkezel, majd rögtön munkára hívnak be? Interjú nem volt? Nem tájékoztattak a munkakörről? Szerződésed nincs?

Vagy ez valami diákmunka? Mert ott szoktak így ide-oda beosztani embereket. Ne aggódj, nem fognak egyedül hagyni vásárlókkal a baromfipultban, végképp nem az első napodon. Lesz ott egy tapasztalt ember, annak kell besegítened, és elég valószínű, hogy valami háttérmunkád lesz, pl. hús kihordása a hűtőházból.

2015. dec. 11. 15:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen ez diákmunka meg is lepődtem hogy rögtön már ide osztottak be,de remélem nem fogok annyira bénázni akkor.
2015. dec. 11. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Milyen suliba jársz?

Kértek egészségügyi kiskönyvet?

Sanszos,hogy nem kell húst vágni,csak pakolni,pucolni,takarítani,....

2015. dec. 11. 16:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Szakközépiskolába de nem kértek egészségügyi kiskönyvet meg semmi
2015. dec. 11. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha nem kértek e.ü. kiskönyvvet,akkor ELVILEG a hús közelébe sem mehetsz.

Vízálló bakancsot vigyél!

2015. dec. 11. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Diákokat TILOS a Tescoban pultba állítani. Te itt valamit félreértettél vagy aki felhívott nagyon nem volt képben.

Jó eséllyel árut fogsz tölteni, pultnak a közelébe sem szabad engedniük (hacsak nem szakmai iskolába jársz, bár a leírtak alapján ezt kétlem).

2015. dec. 11. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Vicces hogy ezeket úgy mondjátok, mintha mindenki mindig betartana minden törvényt ebben az országban... :D
2015. dec. 11. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Úgy mondjuk, mivel a Tesco nem a sarki kisközért BT ahol a 3 fogú Béla a tulajdonos...

Egy áruházigazgató nem fogja kockáztatni az igen jól fizető állását, pláne nem úgy, hogy beállít egy diákot a pultba. Ugyanis ha ezzel megbukik egy belső ellenőrzésen a Tesco központtól akkor jó eséllyel repül vagy kap egy menő BP-i bolt helyett egy vidéki 3K-s porfészket és ott rohad meg. Ha meg hatóság előtt bukik meg az még rosszabb, mert az még elsikálni sem tudja.

Pláne, mert sokkal egyszerűbb neki behívni valakit szabiról vagy másik boltból átkérni valakit extra pénzért.

2015. dec. 11. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:

#8 Jé, most hogy mondod, már én is emlékszem a TESCO tényleg nem bukott meg eddig semmilyen ellenőrzésen. :)

[link]

2015. dec. 11. 21:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm, a google-t én is tudom használni - nem úgy, mint te....

Leszel szíves akkor belinkelni nekem, hogy idén mennyi működési (tehát nem reklám vagy adózási szabálytalanság) miatti büntetést kapott a Tesco. Segítek, olyan keveset, hogy még a hírek sem írtak róla.

2015. dec. 12. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!