Hogyan működik a vásárlás amazonon keresztül?
Nem fogom reklámozni, de szerintem az Amazon a világ legmegbízhatóbb online vásárlási rendszere.
Én többször vettem tőlük drága szakkönyvet, vagy olyan CD-t ami itthon nem volt, (jelesül pl. Keith Jarrett kölni koncertjét), és gyorsan, biztosan szállítottak. Valakinek otthon kell lenni, vagy írásos megbízást adni a szomszédnak, mert általában nem a posta hozza, hanem az Amazon szerződéses szállítója.
annyira jó a tapasztalatom, hogy pl. háztól házig hoztak nekem CD-t, és szállítással együtt tokkal vonóval olcsóbb volt, mint amikor utána megláttam ugyanazt a Váci utcában.
Tőlem aláírást kértek átvételkor, de előtte egy másik cég hozta ki, ők személyit is kértek, nem tudom, most hogy van, de szerintem maximálisan megbízható és olcsóbb mintha boltba mennél.
Egyébként regionális központjaik vannak, az Amazon amerikai, de hozzánk németországi vagy osztrák központból szállítanak.
Bízzál bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!