Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » GML futár mikor szokott...

GML futár mikor szokott jönni? Délelött?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy fejhallgatót, az SMSt most kaptam, hogy holnap várható a csomag kiszállítása a GNL futárszolgálat hozza.

Délekött szokott jönni a futár vagy nemn? mert én 5 órától nem leszek itthon, ha nem vagyok otthon mit csinálnak a csomaggal? addigra kijön?

2015. dec. 10. 13:28
 1/2 A kérdező kommentje:
GML futárszolgálat. elírtam
2015. dec. 10. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
A futárszolgálatok úgy működnek, hogy reggel felveszik a depóban a csomagokat, és egy megadott útvonal szerint kiszállítják. Hogy a te településed általában milyen napszakban kerül sorra, azt olyantól tudod megkérdezni, aki ugyanott lakik, és rendelt már tőlük. Amúgy ha nem vagy otthon, a futárok általában telefonon felhívnak, és vagy még helyben utánadviszik (ha nem vagy túl messze), vagy megbeszélnek veled másik időpontot, amikor át tudod venni.
2015. dec. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!