Jól gondolom, hogy a postán érkező csomagot nem lehet leellenőrizni, hogy mi van benne, szóval, az lehet zsákbamacska is?
Figyelt kérdés
Mert egy ismeretlen küldene 5000Ft-ért nekem amit megbeszéltünk,de honnan tudnám,hogy tényleg az van-e benne?Tehát,az átverést kivédhetem valahogy ilyen esetben?2015. dec. 7. 11:07
1/4 anonim válasza:
Pénzt nem csomagban szokás küldeni.
Fel lehet adni máshogy is. Vagy elutalja.
Egyébként a csomagot úgy is fel lehet adni, hogy ráírják, hogy mi van benne, mi az értéke.
2/4 anonim válasza:
Az átvételt követően tudod csak felbontani, akár helyben is és jegyzőkönyvezhetsz, ha átvernének, amivel tudsz menni a rendőrségre feljelentést tenni, de 50 ezer alatt nemigazán fognak ezzel foglalkozni, felette meg megint csak kérdés a hatékonysága.
Igen ennyi erővel újságpapír is jöhet a csomagban szimplán.
A pénzt nem értem, érték volt meghatározva, nem az hogy kp-t küld :-))
3/4 anonim válasza:
Így van, ezért hülyeség ha valaki az utánvétes csomagban bízik pl veterán. Semmivel sem megbízhatóbb mint az előre utalás (viszont drágább...)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2. és 3. választ.Idegen küldte volna a bizonyos dolgot csomagban,amiért én fizettem volna 5000 ft-ot.
2015. dec. 7. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!