Van egy bontanivaló ház, hogy alkudjam le egy normál árra? Ugyanabba az utcába fele a telek ár.
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy a hely miatt nekem ez jobb lenne, mert a szomszéd ház hamarosan a tulajdonom lesz. (erről senki nem tud még, mert épp addig akarom megszerezni, mert utána egyértelmű hogy drágábban aarnák adni) Lényeg, hogy 3,5 millióra mondják, a kert vége jelenleg is belvizes. Áll rajta a víz. Tele van bontanivaló épületekkel. Pala tető, még az sincs, hogy a cserép megy töltésbe... 500 m2-nyi építmény, van benne egy vályog ház, egy nyári meg egy kis ól, a többi szilikát. Szintén veszélyes-hulladék... Szóval hogy tudnám ezt lealkudni egy tisztességes árra? Szerintem az 1,5 millió lenne az, mivel 1,8-ért összközműves telket hirdetnek, pár házzal arrébb, itt meg csak áram van. Nekem úgymond nem baj, mert szomszédból minden lesz, csak ugye indoknak jó. TEhát az 1,5-tel még mindig drágábban jönnék ki, mint a másikkal 1,8-ért. Jószágot akarok tartani rajta, azért kellene egymás mellett, hogy ne kelljen eljárkáljak, nomeg nehogy olyan vegye meg, akivel később hadakozni kell... Van valami jó ötletetek?2015. dec. 6. 21:42
1/1 anonim válasza:
pont ezt mondd el az eladónak, meg azt, hogy a bontás miatt eleve többletköltséged lesz, mivel ugye gyakorlatilag hulladék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!